A Simia Alba fejlesztheti ki az épületenergetikai pályázatok informatikai rendszerét

forintA Simia Alba Kutató és Fejlesztő Kft. nyerte a Magyar Állam tulajdonában lévő Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Kft. Pályázatkezelő informatikai rendszer egyedi szoftverének elkészítése címmel kiírt tenderét. A szerződés eredetileg becsült összértéke 61,52 millió forint volt, de az öldöklő versenyben (a pályázaton indult még a MYByte Informatikai Kft.) harmincezer forinttal, 61,49 millió forintra sikerült lenyomni az árat.

A tender tárgya a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által kiírt épületenergetikai pályázatokhoz kapcsolódó kivitelezői nyilvántartó informatikai rendszer, pályázói nyilvántartó informatikai rendszer és pályázat értékelői és bírálói rendszer, tároló és archiváló informatikai rendszer egyedi szoftverének elkészítése az „Otthon Melege Program” „Társasházak energia megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatása” alprogramhoz. A szoftvernek az alábbi kritériumokkal rendelkező pályázati rendszer kiszolgálására kell alkalmasnak lennie:

• pályázatképes pályázók átlagos száma pályázatonként: 750-800 ezer lakás,
• várhatóan benyújtásra kerülő pályázatokkal érintett lakások száma: 75-80 ezer
• a pályázatok 80 százaléka várhatóan a pályázat megnyitást követő első hat órában kerül benyújtásra
• a pályázatok 60 százaléka várhatóan a pályázat megnyitást követő első 60 percben kerül benyújtásra
• átlagos becsült érték pályázatonként (lakásonként): 2 000 000 forint
• átlagosan kezelt dokumentumok száma: 20-60 pdf formátumú dokumentum / pályázat
• pályázók átlagos lekérése: 10 millió lekérés / pályázati kiírás
• pályázók lekérése: 200 ezer lekérés / másodperc (maximális lekérés szám)
• pályázatok benyújtása: várhatóan 20 ezer pályázat/ 24 óra A szoftvernek illeszkednie kell a már elkészült pályázat beadásra alkalmas szoftverhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Magyarország: szélessávban jók vagyunk, minden másban lemaradtunk

ked márc 22 , 2016
Február végén jelent meg az Európai Bizottság (EB) országjelentése Magyarországról. E szerint hazánk tavaly javította a széles sávú infrastruktúráját. 2015. júniusában a háztartások 78 százaléka legalább 30 Mbps (megabit/másodperc) sávszélességű internetkapcsolattal rendelkezett, ez két százalékponttal magasabb a hat hónappal korábbi értéknél, és jóval az uniós átlag (71 százalék) felett van. A […]
Sír, könnyezik