A Facebook törölte a KDNP oldalát

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint érthetetlen és felháborító, hogy a Facebook “cenzúrázta” a párt közösségi oldalát, és elérhetetlenné tette azt.

A kisebbik kormánypárt szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: nem tudják, mi állhat a döntés hátterében, hacsak nem az, hogy az elmúlt időszakban olyan pozitív tartalmak jelentek meg az oldalon, amelyek szembemennek “a mainstream média hangzatos szólamaival” és kiállnak a hagyományos családmodell, valamint az élet feltétlen tisztelete mellett, illetve felhívják a figyelmet a közel-keleti keresztényüldözés tényére. Bíznak abban, hogy a Facebook nem alkalmaz kettős mércét, és biztosítja a sajtószabadság feltételeit egy demokratikusan működő párt számára is — zárta közleményét a KDNP.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Marton László az IVSZ Távközlési tagozat új vezetője

pén jún 2 , 2017
Május közepén az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) Marton Lászlót, az Invitech Solutions nagyvállalati és kormányzati igazgatóját választotta meg a távközlési tagozat új vezetőjének és ezzel együtt a szövetség elnökségi tagjának a következő három évre. Marton a következő három évben a távközlési tagozat vezetőjeként segíti az informatikai szövetség munkáját és képviseli a […]

Friss, ropogós