Marton László az IVSZ Távközlési tagozat új vezetője

Május közepén az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) Marton Lászlót, az Invitech Solutions nagyvállalati és kormányzati igazgatóját választotta meg a távközlési tagozat új vezetőjének és ezzel együtt a szövetség elnökségi tagjának a következő három évre.

Marton a következő három évben a távközlési tagozat vezetőjeként segíti az informatikai szövetség munkáját és képviseli a távközlési szolgáltató tagokat. Az Invitech Solutions nagyvállalati és kormányzati igazgatója szerint kiemelt jelentőségű, hogy a cégek készen álljanak a digitális fejlődésre – ez a piaci fennmaradás egyik feltétele. A digitalizációra való átállásban jelentős szerepe és felelőssége van a szakmai szervezeteknek is, amelyek segíthetik ezt a folyamatot. A szakember több mint tizenöt éves vezetői tapasztalattal rendelkezik az üzleti infokommunikáció területén. Az Invitech Solutions nagyvállalati és kormányzati szegmensének vezetése előtt az ICT-üzletfejlesztési terület igazgatójaként dolgozott a társaságnál. Marton fontos szerepet játszott az egyedi, ügyfélre szabott, integrált megoldások kialakításában, a vállalat infokommunikációs szolgáltatásainak bevezetésében, illetve az Invitech Solutions megalapításakor a fejlesztési stratégia létrehozásában.

„A Távközlési tagozat vezetőjeként a célom, hogy ebben a kiemelkedő jelentőségű szakmai bizottságban az iparág fejlődését nagyban elősegítő, professzionális javaslatok készüljenek. A digitális fejlődéshez elengedhetetlen, hogy legyenek olyan szakmai műhelyek, amelyek a szolgáltatói érdekeken túlmutatva, a teljes ágazat szempontjait képesek megjeleníteni. Ezért is nagy megtiszteltetés, hogy szerepet vállalhatok az IVSZ munkájában” – mondta Marton a Távközlési tagozatvezetői kinevezése kapcsán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kampány indul a fiatalok digitális immunrendszerének erősítésére

pén jún 2 , 2017
A fiatalok “digitális immunrendszerének” erősítése érdekében indít kampányt az Emberi Erőforrások Minisztériuma az Új Nemzedék Központtal együttműködve – jelentette be Novák Katalin államtitkár. A család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár az Uránia Nemzeti Filmszínházban tartott rendkívüli osztályfőnöki órán vett részt és bejelentette egy úgynevezett digitális immunerősítő program elindítását. A […]

Friss, ropogós