DLA Piper

Keresés

DLA PiperA DLA Piper egy globálisan működő vezető jogi tanácsadó, amelynek ügyvédei világszerte szolgálnak komplex jogi tanácsadással az ezt igénylő cégek és szervezetek számára, legyen szó Európáról, az amerikai kontinensről, a Közel-Keletről, a csendes-óceáni térségről vagy Afrikáról. Az iroda praktikus és innovatív jogi megoldásokkal támogatja az ügyfelek sikeres működését, továbbá következetesen magas színvonalú jogi szolgáltatásokat nyújt számos szakterületen és iparágban.

A DLA Piper Hungary 1988 óta nyújt jogi tanácsadást hazai és külföldi ügyfelek részére, amelyek között számos multinacionális vállalat, vezető technológiák fejlesztésével foglalkozó feltörekvő vállalkozás, valamint kormányzati és egyéb közszférabeli szervezetek is szerepelnek. A DLA Piper Hungary 2016-ban, 2017-ben és 2020-ban a Chambers Europe Awards keretében az Év Ügyvédi Irodája volt Magyarországon. Az iroda tranzakciós jogi csoportját a Mergermarket a 2005-2022 közötti teljes időszakban a hazai tranzakciók volumenét tekintve az első helyen rangsorolta a Magyarországon működő ügyvédi irodák között.

A DLA Piper pénzügyi és üzleti tanácsadási szolgáltatást nyújtó magyar leányvállalata a DLA Piper Business Advisory Kft. A vállalat teljes körű, integrált szolgáltatást nyújt elsősorban az M&A tanácsadás, finanszírozással kapcsolatos tanácsadás, peres ügyek képviselete és szabályozási tanácsadás, valamint számos egyéb területen is. A DLA Piper Business Advisory Kft.-t a Mergermarket 2019-ben és 2022-ben is első helyen rangsorolta a hazai tranzakciók volumenét tekintve a pénzügyi tanácsadók között.


 

Tags:

Next Post

Adattó

szo febr 10 , 2024
Keresés Search ShareTweetPinShareAz adattó egy központi adattár, amely nagy mennyiségű adat betöltését és tárolását teszi lehetővé eredeti formájában. Az adatok ezután feldolgozhatók és felhasználhatók számos elemzési igény alapjaként. A nyílt, méretezhető architektúra miatt az adattó bármilyen típusú adatot képes kezelni bármilyen forrásból, a strukturált (adatbázistábláktól, Excel-munkalapoktól) a félig strukturált (XML-fájlokig, […]
ZX-81