Megújult a Windows 10

4

Windows-10A Microsoft bejelentette a Windows 10 első jelentős frissítését. A közlemény szerint a Windows ma már nem csupán egy operációs rendszer, hanem egy szolgáltatás is egyben, így a novemberi frissítés a vállalati ügyfelek számára kínál fontos újításokat: a Windows Update for Business-t, a Windows Store for Business-t, továbbá olyan új vagy megújult funkciókat, mint a Mobile Device Management, az Azure Active Directory, valamint új, a biztonságot erősítő funkciókat. A frissítés a felhasználói élmény tekintetében is előrelépést jelent, megújul többek között a Cortana, a Microsoft Edge, és az Xbox. A Microsoft ezúttal egy teljesen újragondolt Xbox One élménnyel lepi meg a felhasználókat: a Windows 10 platformon futó játékok még gyorsabbak lettek, és további funkciók segítik a játékélmény megosztását. Mindezeken túl, mától minden Xbox One tulajdonos játszhat bizonyos Xbox 360 játékokat is az Xbox One-on, extra költség nélkül, Xbox One visszamenőleges kompatibilitással.

4 thoughts on “Megújult a Windows 10

  1. T. Szerk.! Sajnos nincs mit javítani, nem az én égbeszökően magas igényeimet nem elégíti ki, hanem a korábbi W7-es verzióhoz viszonyítva jelentős a visszalépés. Megengedem, hogy emellett rengeteg pozitívumot sorakoztattak fel a T. alkotók, de nem lett volna szabad megfelejtkezni az alapvető elvárásokról sem. Sajnos továbbra is a "kalap szar" kategóriába sorolom a szoftvert, és nem vagyok hajlandó addig egy jottányit sem "cizellálni", amíg a jelzett buggok előfordulnak.Amennyiben moderálják a hozzászólásomat, megtehetik, a lelkük rajta, hogy egekig magasztalnak egy félkész ternéket. Csak rajta, önöké a lehetőség, és majdan a lelkiismertefurdalás is az önöké lesz. Üdbvözlettel: Pestmen P.S.: A legutóbbi W verzióig én voltam a Microsoft leglelkesebb fanja, de sajnos ez a verzió bebizonyította tévedésem. Sajnálom. Disqus írta:

  2. Kedves Pestmen!
    Nem töröltük a hozzászólását, mert addig nem kerülhet ki hozzászólás, amíg nem hagyjuk jóvá. Az értékelésével, mármint, hogy egy "kalap szar" a Windows 10 sem formájában, sem tartalmában nem tudunk egyetérteni. Tartalmában azért nem, mert a szerkesztőség nem használ, csak szabad szoftvereket, tesztelni még viszont nem volt időnk. Sort fogunk rá keríteni. Formájában pedig talán cizelláltabban is kifejezhette volna, hogy a Windows 10 az Ön igényeinek, finoman szólva sem felel meg. Ha teheti kérjük ezt javítsa!
    -szerk-

  3. Hiába törölték az előző hsz-omat, a W10 akkor is egy halom szar! Dugják fel maguknak!

  4. Sajnos a Windows10 továbbra is egy kalap szar maradt. Engem abszolút nem érdekelnek az űberfasza szolgáltatásai akkor, amikor alapvető problémák vannak a működésében: – nem jegyzi meg a beállításokat a következő indításkor újra be kell állítani pl. a képernyővédő időzítését is; – minden egyes alkalmazáskor újra és újra megkérdezi, hogy az adott fájlt melyik rezidens programmal nyissa meg, stb. Magyarul a W10 a W7-hez képest egy halom szar.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Koránt sincs vége az e-mailgate-nek

szo nov 14 , 2015
Kiterjesztette nyomozását Hillary Clinton külügyminiszteri elektronikus levelezésének ügyében az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) – közölte híroldalán névtelenül nyilatkozó tisztségviselőkre hivatkozva csütörtökön a Fox News televízió. Clinton, akit legfőbb esélyesnek a tartanak a Demokrata Párt hivatalos elnökjelöltségének elnyerésére, az amerikai diplomácia vezetőjeként nem a hivatalos elektronikus levelezési rendszert használta, hanem […]

Friss, ropogós