Már megint akciózik a Telenor

Microsoft-Office-365Nulla forintos akció keretében kínál vonzó céges okostelefont a Telenor üzleti ügyfelei számára. A Lenovo A6000-es készülékhez kedvező havidíjjal három gigabájt maximális sebességű Hipernet és Office 365-előfizetés előfizetés jár, amely többek közt a Word, Excel és Powerpoint szoftverek számítógépes kiadásait is tartalmazza. A nem helyhez kötött munkát végző ügyfeleknek, kis- és nagyvállalatoknak kínált új akció keretében nem csupán egy Lenovo A6000-es okostelefont vihető el 0 forintért, de kedvező havidíjért kaphatnak hozzá több mint ezer gigabájtos tárhelyet, illetve a Wordöt, Excelt, Powerpointot és Outlookot is tartalmazó Office 365-öt is, amit a három gigás Hipernettel bárhonnan tudnak használni.

Az új ajánlatban két éves hűségszerződéssel akár 0 forintos áron is elvihető Lenovo A6000-es okostelefonnak ötcollos, HD-felbontású, IPS érintőképernyője van, a videók, zenék és játékok kellemes hangzását pedig Dolby Digital Plus technológiával felvértezett sztereó hangszórók biztosítják benne. Az Android-rendszer zökkenőmentes futásáról pedig egy négymagos Qualcomm-lapka gondoskodik a Lenovo készülékén, amellyel maximális sebességgel, 4G-n lehet mobilinternetezni. Az okostelefont nyolcmegapixeles, autofókuszos hátlapi kamerája mellett kétmegapixeles előlapi kamerával is felszerelték, memóriája pedig bővíthető.

A Lenovo A6000-es készüléket a Telenor kisvállalati ügyfelei a Business All-In és Business Team tarifák mellé igényelhetik, melyek havidíja bruttó 5885, illetve 7685 forint, amely három gigabájtos Hipernetet és az Office 365 előfizetést is tartalmazza.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.