Novembertől kapható a Huawei TalkBand B3 okoskarkötő

smartwatchElvileg már kapható Magyarországon is a TalkBand B3, a Huawei idén áprilisban bemutatott okoskarkötője.

A megújult dizájnnal, kivehető Bluetooth headsettel, valamint az elődeinél jobb hívásminőséggel és okosabb aktivitás- és alvásfigyelési funkciókkal felszerelt TalkBand B3 háromféle szíjjal – műanyag, bőr és fém – kerül a boltokba. A TalkBand széria előző készülékeihez hasonlóan a B3 is aktivitás- és alvásfigyelő funkciókkal, valamint kivehető Bluetooth headsettel érkezik. A B3-mal azonban felhasználója már hívást is kezdeményezhet vagy utasíthat el, és akár öt kedvenc kontakt tárolására és azok gyors hívására is alkalmas. Emellett a TalkBand B3 Bluetooth headsetjét dual mikrofonnal szerelte fel a Huawei, amely a telepített algoritmusokkal párosítva nyolcvan százalékkal nagyobb zajszűrést biztosít, mint a készülék elődje, a B2.

A készülék kijelzője fényérzékelőt tartalmaz, amely felismeri a felhasználó környezetében lévő fényviszonyokat, és azokhoz igazítja a kijelző fényerejét. Emellett manuálisan is állítható a TalkBand B3 képernyőjének fényereje. A Huawei TalkBand B3-at 91 mAH akkumulátorral szerelte fel a gyártó, amely másfél órás töltéssel hat óra beszélgetést, legfeljebb négy nap általános használatot és hat nap Bluetooth-csatlakozás készenléti időt tesz lehetővé.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Online is beadhatók az elektronikus hírközlési építmények tervei az NMHH-hoz

csü nov 3 , 2016
ShareTweetPinShareNovembertől nem muszáj nyomtatnia és postára mennie az építtetőnek, ha olyan elektronikus hírközlési építményt kíván nyilvántartásba vetetni az NMHH-nál, amelyhez nem kell építési vagy bontási engedély. Az eddig megszokott papíralapú bejelentés helyett november 2-től elektronikus űrlap kitöltésével is kérhető az elektronikus hírközlési építmények előzetes és utólagos nyilvántartásba vétele építési vagy […]
antenna

És még ez is...