Legalább százcentiset szeretnénk

foci-eb-2016-vasarlasA futball Európa Bajnokság (EB) körüli szurkolói láz pozitívan hat a műszaki cikkek online értékesítésének alakulására, egyben növeli az ár-összehasonlító oldalak forgalmát is – derül ki az Árukereső.hu kutatásának eredményeiből. Mint kiderült, a drukkerek 64 százaléka már most is rendelkezik HD képességű televízióval, de 30 százalékuknak még nincs HD csatornákat tartalmazó előfizetése. A HD készülékkel rendelkezők közel tíz százaléka nem rendelkezik HD csatornával. Ők kimondottan az EB egy hónapos időtartama miatt sem tervezik a meglévő előfizetésüket módosítani vagy a jelenlegi szolgáltatójukat leváltani.

A kitöltők 17 százaléka jelezte, hogy kifejezetten az EB miatt tervez új TV készüléket beszerezni. A vásárlási szándékot erősíti az EB-hez köthető promóciós ajánlatok várható dömpingje, emellett az egy hónapon át tartó bajnokság jó indok arra is, hogy a régi, esetleg már rosszabb minőségű készüléküket újra cseréljék le a szurkolók. A válaszadó szurkolók az egyébként standard méretnek számító 80 cm képátlójú TV-k helyett a jobb élmény érdekében a 100 cm-es vagy annál nagyobb TV-ket preferálják. A TV vásárlást tervezők 61 százaléka ekkora, vagy ennél nagyobb képernyőjű készüléket tervez vásárolni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A 99999 Informatika nyerte a NÚSZ tenderét

csü jún 2 , 2016
A 99999 Informatika Kft. nyerte Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) tenderét. A VMware licencek beszerzésére és követésére kiírt nyílt pályázatot az eredetileg becsült 16 519 000 forintnál jóval olcsóbban, 13 687 855 forintos árral nyerte meg, a néhány év alatt a bevételeit több, mint négyszeresére növelő társaság. A tenderen indult […]

És még ez is...