Khmm… hang váratlan helyekről

Samsung-HW-K950A Samsung Electronics bemutatta legújabb audio termékpalettáját. Az elsőként egy Dolby Atmos technológiával felszerelt különleges Soundbart, valamint a vezeték nélküli Audio 360 sorozat legújabb darabjait mutatta be a társaság. A Samsung új HW-K950-es Soundbarja a vállalat első Dolby Atmos technológiát alkalmazó, valamint az iparág első két Dolby Atmos képes, vezeték nélküli hátsó hangszóróval felszerelt készüléke. A komplett HW-K950 három előre és két felfelé sugárzó hangszóróval egy 5.1.4 csatornás hangrendszert alkot. A gyártó szerint a mindössze 2,1 inch magas, karcsú és elegáns kialakítású HW-K950 gazdag és telt hangzással tölti meg a teret, és az olyan finom hangok valósághű és tökéletes megszólaltatására is képes, mint egy nyílvessző elsuhanása mellettünk, vagy egy kolibri szárnycsapásai a fejünk felett, vagy egy lapos, sunyi… szélgép.

A Dolby Atmos egy új filmhang kódolási rendszer, amely egyszerre teszi elérhetővé a magassági információk megjelenését és a hagyományos, otthoni házimozik pontosabb térleképezését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Mobiltelefont rabolt a csepeli Bonnie és Clyde

vas jan 10 , 2016
Fantomkép készült arról a párról, akik erőszakkal elvették egy nő mobiltelefonját Budapesten. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két ismeretlen fiatal 2016. január 9-én 2 óra 45 perc körüli időben a Budapest IX., Koppány utcában található hipermarket mellett található szervizúton beszélgetésbe elegyedett egy ott sétáló nővel. A fiú Ronaldóként, a […]