Jó negyedévet zárt a HTC

mareknyi-dollarProfittal zárta az idei második pénzügyi negyedévet a HTC, a júliusi alacsony készülékeladások miatt az elemzők mégis visszafogott harmadik negyedéves teljesítményre számítottak, és nem lett igazuk. A HTC ugyanis publikálta harmadik negyedéves pénzügyi adatait, és az elemzői várakozásokkal szemben, amelyek szerény, 7,1 millió dolláros profitot jósoltak, 21 millió dolláros pozitívummal zárta a július elejétől szeptember végéig tartó időszakot a kiadások levonása után.

A HTC összbevétele egyébként 1,37 milliárd dollár volt, ennek azonban csak kis hányada maradt meg a pozitív oldalon, ennek ellenére nem lehet ok a panaszra, hiszen tavaly ilyenkor veszteséggel zárta a tajvani vállalat a negyedévet. A negyedik negyedévben ennek ellenére nehéz lehet a mostani sikert megismételni, ám a hírek szerint érkezik a One (M8) Eye, a Nexus 9, a RECamera, és persze továbbra is folyik a népszerű termékek értékesítése, ilyen maga a One M8 vagy az általunk nem rég tesztelt HTC Butterfly 2 — írja a Mobilaréna.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

NetIQ tippek: négy tanács a biztonsági stratégia korszerűsítéséhez III.

pén okt 10 , 2014
2. Csak a munkához szükséges hozzáféréseket biztosítsuk! A legfejlettebb eszközökkel – mint például a NetIQ Identity Manager és a NetIQ Access Manager – automatizálhatjuk a személyazonosságok kiosztása mellett a jóváhagyási folyamatokat is. Így gondoskodhatunk arról, hogy mindenki mindig csak azokhoz az alkalmazásokhoz, adatokhoz és erőforrásokhoz férhessen hozzá, amelyekre valóban szüksége […]

Friss, ropogós