2014: csodás évet zárt BT Magyarországon

FaragoAndorBritish Telecom (BT) több mint tizenöt éves magyarországi történetének egyik legsikeresebb évét tudhatja maga mögött: 2014-ben a vállalat budapesti és debreceni irodáiban összesen több mint 4000 négyzetméterrel bővítette irodaterületét, az alkalmazottainak száma több mint 400 fővel nőtt és mostanra elérte az 1300 főt. A meglévő funkciók bővülése mellett újabb tevékenységekkel is gazdagodott a központ szolgáltatás-portfóliója, melynek keretében a BT hazánkban hozta létre az európai kommunikációs hálózatok műszaki tervezésével foglalkozó tudásközpontját is.

„Az Európai Szolgáltató Központunk stabil növekedési pályán halad: az alapítása óta eltelt hét esztendő alatt a magyarországi központ mára a BT nemzetközi üzletvitelének fontos, stratégiai bázisává vált, és hazánk egyik legnagyobb, legkomplexebb üzleti támogató központjává fejlődött. A budapesti és debreceni irodáinkban dolgozó szakemberek Európa 12 országában több mint háromezer multinacionális vállalatot és kormányzati szervezetet támogatnak, többek között az ügyfélmenedzsment, a pénzügyi szolgáltatások, a hálózati és it megoldások valamint különböző üzleti támogató szolgáltatások területén” — ismertette a társaság 2014. éves eredményeit Faragó Andor, a BT hazánkban működő Európai Szolgáltató Központjának ügyvezetője, majd bemutatta a társaság legújabb debreceni irodaszárnyát, amely közel száz új munkaállomásnak biztosít helyet.

Tavaly a BT 400 új munkahelyet teremtett Magyarországon és munkavállalóink száma elérte az 1300 főt. Ez az előző évhez képest közel 45 százalékos növekedést jelent, ami a vállalat magyarországi történetében az eddigi legjelentősebb bővülési mutató. A magyar regionális központ négyezer négyzetméterrel növelte munkaterületét 2014-ben. A nagyobb bővítést budapesti irodájában hajtotta végre a vállalat, ahol több mint háromszáz új munkaállomást alakítottak ki és szereltek fel, míg a debreceni iroda több mint száz munkaállomással bővült. Az évek óta tartó növekedés 2015-ben is folytatódik. Debrecenben jelenleg is nyolcvan fő jelentkezését várják 17 különböző pozícióra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szoftverfejlesztési támogatóközpontot nyit az AsianInfo

ked jan 20 , 2015
ShareTweetPinShareKína piacvezető távközlési informatikai szoftverfejlesztője, az AsiaInfo bejelentette, hogy új európai támogatóközpontot (Nearshore Delivery Center, NDC) nyit Magyarországon, Törökbálinton a Telenor székházában. A kínai informatikai vállalat 180 it-fejlesztőt és mérnököt foglalkoztat majd a Telenor Házban magyarországi projektjei és erősödő európai jelenléte támogatására. Chen Huaping, az AsiaInfo igazgatója elmondta, hogy a […]
Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, , a Telenor Magyarország vezérigazgatója és Chen Huaping, az AsiaInfo igazgatója

És még ez is...