Ismét frissült az AIDA64 5.50

aidaA FinalWire frissítette az AIDA64 rendszer-információs szoftver pc-s változatait. Az 5.50-es verziószámmal megjelent új kiadás támogatja az információk megjelenítését RGB LED háttérvilágítást használó billentyűzeteken, valamint részletes adatokkal szolgál az elmúlt hetekben elérhetővé vált, illetve hamarosan piacra kerülő hardverekről.

A windowsos pc-ken futó programcsalád három üzleti és egy otthoni felhasználóknak szánt kiadást tartalmaz. A leltár- és hardverdiagnosztikai funkciókkal is rendelkező termék, az AIDA64 Business mellett elérhető a kifejezetten hardver- és szoftverleltározási célokra használható, olcsóbban licencelhető AIDA64 Network Audit, valamint a teljesen önállósított AIDA64 Engineer, amely az otthoni felhasználóknak szánt AIDA64 Extreme verziónál több szolgáltatást kínál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Durva pénzeket lehet keresni informatikával

csü okt 1 , 2015
Mark Zuckerbergnek mindössze tizenegy év kellett ahhoz, hogy bekerüljön az Egyesült Államok tíz leggazdagabb embere közé – derült ki a Forbes magazin 400-as listájából, amelynek első helyét immár huszonkettedszerre is -a hetvenhat milliárd dollárra becsült nettó vagyonával- Bill Gates szerezte meg. A Facebookot 2004-ben megalapító Zuckerberg a hetedik helyen debütált […]