Dobogóra állna a Delta az államigazgatásban

Nagy értékű keretszerződést írt alá a Delta csoport a központosított informatikai közbeszerzések lebonyolításáért felelős Digitális Kormányzati Ügynökséggel (DKÜ) – tette közzé a Delta Technologies Nyrt.

A közlemény szerint a keretszerződés két részből áll. Az első értelmében a DKÜ 34 750 megjelenítő eszközt, projektort vásárolhat állami szervezetek számára a következő egy évben. Ebbe a Delta Technologies Nyrt. leányvállalata, a Delta Systems Kft. konzorciumvezetőként jutott be, az indulók között a legversenyképesebb árral. A DKÜ-vel aláírt szerződés második része 3700 interaktív, az oktatásban is használt digitális tábla beszerzésére vonatkozik. Itt a Delta csoport másik tagvállalata, a Delta Services Kft. konzorciumi tagként indult; a konzorcium ez esetben is a legversenyképesebb árat adta a keretmegállapodást aláíró vállalatok közül – írták. A megállapodás 2021. július 24-ig érvényes, addig hívhatók le megrendelések a megadott kondíciók szerint. A keretmegállapodás nem biztosít automatikus megrendeléseket, az intézményi igények alapján az egyes konkrét beszerzéseket újra versenyeztetik a négy bejutott konzorcium között, vagy – az értékhatártól függően – közvetlen megrendelés útján valósulnak meg. Pércsi Levente, a Delta csoport résztulajdonosa, a Delta Systems Kft. ügyvezető igazgatója a cég közleményében kifejtette: stratégiai céljaik közé tartozik, hogy a Delta az államigazgatásban a három legnagyobb informatikai szállító között legyen.

A Delta Systems Kft. az utolsó, elfogadott beszámoló szerint 2018. július 1. és 2019. június 30. között 780,222 millió forint adózás előtti eredményt ért el 15,633 milliárd forint nettó árbevétel mellett, a Delta Services Kft. ugyanebben az időszakban 6,471 milliárd forint nettó árbevétel mellett 134,8 millió forint adózás előtti eredményt könyvelt el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az ARM Hungary Kft. bővíti budapesti fejlesztő központját

ked júl 28 , 2020
A mikrocsipek fejlesztésével foglalkozó ARM Hungary Kft. bővíti budapesti fejlesztési központját, a hárommilliárd forintos beruházásnak köszönhetően hatvan új fejlesztő mérnököt tudnak felvenni. A fejlesztéshez a magyar állam 757 millió forint vissza nem térítendő készpénztámogatással járul hozzá. A japán tulajdonban lévő ARM-csoport globálisan a mobiltelefonokat működtető mikrocsipek piacának 85 százalékát birtokolja. […]
chip

Friss, ropogós