Csaknem 300 településen fejleszt hálózatot az MVM Net

A Szupergyors internet programban mintegy nyolcmilliárd forint vissza nem térítendő támogatással 13 járás csaknem háromszáz településén végez hálózatfejlesztést az MVM Net Zrt. – közölte a társaság.

A tájékoztatás szerint így a kevésbé fejlett régiókban is elérhető lesz az újgenerációs, szélessávú hálózat, lehetővé téve a digitális szolgáltatások terjedését az állampolgárok és a vállalkozások körében. A társaság a meghirdetett pályázaton a bajai, balassagyarmati, békéscsabai, celldömölki, devecseri, gyöngyösi, kaposvári, keszthelyi, körmendi, mórahalmi, pápai, pásztói és sümegi járásokat pályázta meg sikerrel. A projekt teljes költségvetése 10,73 milliárd forint, a fejlesztést a tervek szerint 2018 augusztusában fejezik be.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Éless Dénes az Invitel Csoport új online vezetője

pén máj 26 , 2017
2017 májusától Éless Dénes az Invitel Csoport online területért felelős vezetője. A 36 éves szakember kinevezésével a társaság fő célja az online ügyfélkiszolgálás fejlesztése és a márka digitális jelenlétének erősítése az egyre hangsúlyosabbá váló online platformokon. A szakember május elejétől vette át az Invitel Csoport online területének vezetését. Éless elsősorban […]