Oh: a Korea Telecom és a Samsung valami csodásat művelt

5gA Korea Telecom (KT) és a Samsung Electronics bejelentette, hogy közösen sikerült létrehozniuk és bemutatniuk a világ első 5G kapcsolatát végpontok közötti 5G technológiákra épülő hálózaton keresztül.

A 28 GHz-es spektrumot alkalmazó teszt során a KT és a Samsung bemutatta a vezeték nélküli kapcsolatok teljes szinkronizálását, az IP-címek kiosztását, a biztonsági protokollok megvalósítását és a készülékek internetes elérését egy 5G virtualizált maghálózaton keresztül. A teszt sikere jól mutatja az iparági együttműködés erejét és az 5G technológiák készültségi fokát, miközben minden érintett fél arra készül, hogy még 2020 előtt beindulhasson ez első kereskedelmi célú 5G hálózat. „A siker arra a közös specifikációra épül, amely az iparág több vezető szereplőjének együttműködésével készült el, és amely alapul szolgál majd ahhoz, hogy a 2018-as pyeongchangi téli olimpián kiépíthessük a világ első 5G mobilszolgáltatásának próbaváltozatát” – mondta el Sungmok Oh, a KT hálózati divíziójának vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Thermaltake új házkoncepciót mutat be a Games Week-en

pén okt 28 , 2016
A Thermaltake és a Thermaltake Gaming Tt eSPORTS számos újdonsággal és izgalmas moddokkal vesz részt a franciaországi 2016 Paris Games Week-en, amelyet október 27-31. között rendeznek meg Porte de Versailles-ban. Az eseményen mutatkozik be egy új házkoncepció is. A Thermaltake „The Tower 900 TG” teljes méretű, edzett üveggel készült háza […]

Friss, ropogós