Az Epson ahol tud, segít

nyomtatoAz év végéhez közeledve az Epson két jótékonysági kezdeményezést támogatott. A vállalat idén másodszorra állt a nemzetközi Help-Portrait akció mellé, amely során hazai fotósok olyan nehéz sorsú embereket és családokat ábrázoló fényképeit nyomtatta ki, akikről korábban még nem készült fotó. Idén is közel százan vettek részt a Help-Portrait kezdeményezés nyomán meghirdetett hazai akcióban, főként anyaotthonok, gyermekotthonok, vagy a családok átmeneti otthonának lakói. A fotósok önkéntes munkája lehetővé tette, hogy azok is kapjanak fotókat, akik korábban még sosem szerepeltek fényképen.

Az Epson a legkisebbekről sem feledkezett meg, saját, „Tegyél jót!” elnevezésű kampányában ugyanis óvodák számára nyomtatott kifestőket, és juttatta el azokat az intézményeknek országszerte. A nyomtasskevesebbert.hu oldalon megadott négy mintából bárki kiválaszthatta, hogy mely óvodák kapjanak kifestőket, amelyeket a gyártó külső tintatartályos készülékeivel nyomtattak ki. A kampányban összesen 112 intézmény, egyenként 150 kifestőt vehetett kézhez az oldal látogatóinak javaslatai alapján.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Karbonn Android One az eMAG-nál

hét dec 22 , 2014
A Karbonn Mobiles legújabb készüléke, a Karbonn Sparkle V Android One Magyarországon elsőként az eMAG kínálatában vált elérhetővé, mindössze pár héttel az angliai bejelentés után. A Karbonn Mobiles 2014 elején csatlakozott az Android One programhoz, így a felhasználók az elsők között kapják meg a közvetlenül a Google által rendelkezésükre bocsátott […]
Android

Friss, ropogós