A Barracuda bővítette backup portfólióját

barracudaA Barracuda Networks, Inc. bemutatta egy terabájt tárhellyel érkező Backup 290 modelljét, és bejelentett, hogy két terabájt kapacitásúra növeli Backup 390-es eszközét. A Varracuda berendezései és a távoli mentési szolgáltatás előfizetése külön, vagy a Backup-as-a-Service (BaaS) szolgáltatás részeként is megvásárolható, így még több rugalmasságot kínálnak a középvállalatok adatvédelmi és helyreállítási igényeinek kielégítésére. A BaaS magában foglalja a készüléket, az Energize Updates szolgáltatást, amely valós idejű spam- és vírusszűrést, továbbá frissítéseket kínál a felhasználók számára, valamint az Instant Replacement szolgáltatást, amellyel folyamatos hardverfrissítéseket hajthatunk végre. A szolgáltatás ezen felül korlátlan felhőalapú adattárolást biztosít, melyet 1, 3 és 5 éves periódusokra választható.

„A Barracuda kiemelt előnye versenytársaival szemben, hogy teljes körű mentési megoldást kínál, tehát egy csomagban biztosítja a helyi készüléket és a felhőalapú védelmet. A Barracuda Backup a legrugalmasabban kezelhető és legköltséghatékonyabb integrált biztonsági mentési megoldás a piacon” – Wolfgang May, a Barracuda közép-kelet-európai régiójának értékesítés- és disztribúciófejlesztésért felelős menedzsere.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

NetIQ tippek: négy tanács a biztonsági stratégia korszerűsítéséhez I.

ked okt 7 , 2014
Az utóbbi hónapokban, években számos változás ment végbe az informatikai biztonság színterén, ezért a vállalati biztonsági stratégiát minden szervezetnél érdemes időről időre megvizsgálni, és szükség esetén frissíteni. Ezt már csak azért is érdemes megtenni, mert a cégek egyre inkább célpontokká válnak:  folyamatosan nő a fenyegetések, belső támadások és a véletlen […]