Az IBM segíti a migrációt

Az IBM több olyan technológiát és megoldást mutatott be, amelyek felgyorsítják a vállalkozások felhőbe költözését, és segítik őket adataik és applikációik biztonságos összekapcsolásában bármely rendszeren.

A felhőalapú migrációs lehetőségeket bővíti ki az IBM Cloud Private platform, amely a kritikus üzleti applikációk felhőbe történő áthelyezését segíti. Az új Application Transformation Advisor átvizsgálja a hagyományos környezetben készült alkalmazásokat, majd útmutatást nyújt azok felhőben való modernizációjához. Az IBM Cloud Private rendszer végponttól végpontig biztosított fejlesztési környezete azonban új alkalmazások telepítésében és kezelésében is segítséget nyújt, akár különböző felhőkörnyezetben is. A platform a Google által kifejlesztett Kubernetes elnevezésű menedzsmentplatform által megerősített új verziói ugyanis a fejlesztők számára több lehetőséget kínálnak majd az alkalmazások fejlesztéséhez, teszteléséhez, valamint felügyeléséhez. Az új Cloud Integration platform segítségével mindehhez egyetlen vezérlőponton keresztül lehet a műveleteket irányítani, valamint a megfelelő adatokat és alkalmazásokat összekapcsolni, legyenek azok helyi, magán vagy nyilvános felhőben. A gyors adatátvitelnek köszönhetően hatalmas méretű adatfájlok mozgathatók egyik felhőből a másikba, amelyhez a felhasználók számára az Aspera nagysebességű adatátviteli rendszere kínál támogatást.

Az IDC kutatása szerint az év végéig a vállalkozások több mint 85 százaléka fog áttérni a multi-cloud architektúra használatára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

GVH büntetés: gyermeteg érvekkel védekezik a Telenor

ked márc 27 , 2018
A Telenor Magyarország Zrt. közölte, hogy vizsgálja a GVH büntetését és a felülvizsgálat jogi lehetőségeit. A Telenor álláspontja szerint az “1 perc 9 Ft” feltöltőkártyás termékkel kedvező feltételeket kínáltak az ügyfeleinknek. A reklámkampányban az ügyfelek figyelmét a fontos, valós előnyökre, a kedvező ár-érték arányra hívták fel, amikor hangsúlyozták, hogy a […]

Friss, ropogós