Visszapillantó tükörbe épített szemtanút dobott piacra a Mio

mioZsúfolt és felgyorsult közlekedési kultúránkban naponta történnek nehezen tisztázható helyzetek, biztosítási félreértések vagy éppen cserbenhagyásos balesetek. A Mio új, tükörbe integrált autós kamerái igazi ütőkártyák az ilyen helyzetekre. Széles látószögben rögzítik az úton történteket és az autót érő erőhatásokat, melyek együttesen akár bizonyítékként is szolgálhatnak kérdéses szituációkban. A MiVue Mirror eszközei bár elsőre hagyományos tükröknek tűnnek, valójában láthatatlan, kiterjedt figyelmű high-tech testőrök.

A Mio fedélzeti kameracsalád legtrendibb tagja, a MiVue Mirror R30 rögzíti az eseményeket: 130°-os látószöge belátja a teljes utat, a hatrétegű üveglencse és az infravörös szűrő pedig segít akár gyenge fényviszonyok mellett is kiváló minőségű képet készíteni. A csúcstechnológiát Ambarella A7L-50D processzor támogatja, így a kamera 2304×1296 pixel (Extrem HD) felbontásban rögzíti a videókat, másodpercenként harminc képkocka sebességgel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Rengeteg digitális nyomdagépet adott el a Canon

sze jún 24 , 2015
ShareTweetPinShareA Canon Europe több mint ezernégyszáz imagePRESS C800/C700 gépet adott el Európában nem egészen egy év alatt. Az új, belépő szintű digitális nyomdagépek iránt mutatkozó kimagasló igénynek köszönhető, hogy 2014 utolsó negyedévében a Canon európai piacvezető lett az íves színes nyomdagépek területén. A jelenleg két modellből – a 70 lap/perces teljesítményű imagePRESS […]

És még ez is...