Sony

Keresés

Ibuka MasaruA társaság

A Sony Corporation a csoporton belül az elektronikai termékekért, technológiákért és szolgáltatásokért (ET&S) felelős. Azzal a vízióval, hogy „a technológia és az új kihívások keresése révén továbbra is Kando és Anshin*-t nyújt az embereknek és a társadalomnak világszerte egyaránt”. A Sony Corporation technológiával támogatja a csoportot, hogy az alkotókkal együtt megteremtse a jövő szórakozását.

A leányvállalat

A Sony Europe B.V. a Sony Corporation leányvállalata, székhelye az Egyesült Királyságban található. Mi irányítjuk a Sony vezető szórakoztató, technológiai és szolgáltatási üzletágát a fogyasztói és professzionális piacokon, valamint a képalkotási és érzékelési megoldások üzletágát egész Európában. A kutatás-fejlesztéstől és a mérnöki munkától kezdve a tervezésen át az értékesítésig, a marketingig, a forgalmazásig és az ügyfélszolgálatig azon dolgoznak, hogy a Sony beteljesítse célját, hogy a világot a kreativitás és a technológia ereje által érzelmekkel töltse meg.

*Mindkét szó japán, a Kando érzelmet jelent, az Anshin pedig többféle jelentéssel bír, mint például lelki béke, megnyugvás, megbízhatóság és bizalom.


Tags:

Next Post

IDC

ked jan 16 , 2024
Keresés Search ShareTweetPinShareAz International Data Corporation (IDC) az informatikai, távközlési és fogyasztói technológiai piacok piacelemzésének, tanácsadói szolgáltatásainak és rendezvényeinek vezető globális szolgáltatója. Az IDC világszerte több mint 1300 elemzővel kínál globális, regionális és helyi szakértelmet a technológia, az it-benchmarking és a beszerzés, valamint az iparági lehetőségek és trendek terén több […]
ZX-81