Megérkezett az AIDA64 4.70

aida64Elkészült az AIDA64 rendszer-információs szoftvercsalád új, 4.70-es verziója, amely számos külső kijelző közvetlen támogatásával szolgálja ki a rendszer állapotát folyamatosan monitorozni szerető felhasználók igényeit. A portfólió mind a négy kiadása megkapta a frissítést, így az otthoni pc-diagnosztikai és sebességmérő program, az AIDA64 Extreme, valamint a vállalati felhasználóknak szánt átfogó eszközmenedzsment- és távsegítség-megoldás, az AIDA64 Business is. Az új verzió hivatalosan is támogatja a Windows 10 és a következő Windows Server nemrég elérhetővé vált technikai előzetesét.

Fókuszban a külső segédkijelzők és a Windows 10 támogatása

A legújabb AIDA64-kiadás a már eddig is támogatott eszközökön felül további 33 LCD, VFD és OLED kijelzőtípuson képes közvetlenül megjeleníteni a mért érzékelőadatokat. A fejlesztők egyben javítottak a párhuzamos és soros portra csatlakozó LCD-k, a monokróm kijelzők, valamint a Razer SwitchBlade UI eszközök kezelésén is. Az új AIDA64 ezen felül információval szolgál a legújabb AMD és NVIDIA grafikus vezérlők CUDA 6.5, Mantle és OpenGL 4.5 felületéről, valamint támogatja a legújabb SSD-ket.

„A pc állapotával kapcsolatos adatok külső kijelzőkön való megjelenítése az AIDA64 egyik kedvelt és egyedi szolgáltatása, a legújabb frissítésben ezért is fektettek a fejlesztők nagy hangsúlyt ennek a továbbfejlesztésére. A teljes képernyős alkalmazásokat futtató felhasználóink így már a legelterjedtebb külső kijelzőkön problémamentesen tudják követni az olyan, a rendszer működése szempontjából fontos paramétereket, mint a hőmérsékletek, működési frekvenciák, kihasználtság, ventilátor-fordulatszám és feszültségek” – mondta Tóth Péter, az AIDA64 termékek hivatalos magyarországi disztribútora, a SZEROTO Kft. az ügyvezető igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

NetBarátkozik az Invitel

csü okt 9 , 2014
Az Invitel a közelmúltban elindította NetBarát oldalát, amelynek célja, hogy segítse a szülőket és gyermekeiket az internet minél biztonságosabb használatának elsajátításában. A portál úgy a felnőttek, mint a fiatalok számára hasznos információkkal, tanácsokkal és érdekes hírekkel szolgál a világháló lehetőségeinek felfedezésével és az online veszélyek elleni védekezéssel kapcsolatban. A weboldal […]
Facebook