ZyXEL: új switch sorozat

switchA ZyXEL kiterjesztette GS1900 sorozatát a smart menedzselt gigabit ethernet eszközökre is. A továbbfejlesztett 24 és 48 portos switchek alkalmasak a nagy felbontású multimédiás tartalmak folyamatos közvetítésére, és gyorsabb kapcsolatot biztosítanak a nagyobb távolságokon. A rack-be is felszerelhető switch eszközök etherneten keresztüli tápellátással (PoE) és a nélkül is megvehetők.

„A 8 és a 24 portos asztali változatok az indulás óta kiemelkedően sikeresek, ami számos európai országban egészen a vezető pozícióig juttatta a vállalatot a smart menedzselt switchek piacán. Biztosak vagyunk benne, hogy az újonnan kiterjesztett GS1900 sorozat képes lesz még versenyképesebbé tenni partnereink portfólióját is, ami még több üzletet jelenthet” — jelentette ki Treso Tamás, a ZyXEL Magyarország regionális értékesítési menedzsere.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Gigantikus részvénykibocsátásra készül az Alibaba

pén máj 9 , 2014
Az Egyesült Államok eddigi valószínűleg legnagyobb nyilvános részvénykibocsátására készül az Alibaba, a világ legnagyobbnak tartott internetes kereskedelmi vállalata; a kínai cég már benyújtotta az ehhez szükséges dokumentumokat az amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottságnál. Az Alibaba, amelyet az eBay, az Amazon és a Google egyfajta óriás ötvözeteként szoktak jellemezni, hivatalosan egymilliárd dolláros […]
Alibaba