A Zyxel megkapta a sérülékenységi listáért felelős hatóság engedélyét

A Zyxel megkapta a sérülékenységi listáért felelős hatóság (CNA) engedélyét, csatlakozva a CVE Program által elismert szállítók elit csoportjához. A CVE Program világszerte azonosítja és rendszerezi a szoftver- és hardverkomponensek biztonsági réseit, és megbízható listákat hoz nyilvánosságra, hogy az informatikai szakemberek, a végfelhasználók és egyéb érdekcsoportok időben intézkedhessenek a biztonsági réseket kihasználó támadások megelőzése érdekében. CNA-ként a Zyxel mostantól CVE azonosító számokat rendelhet a termékeit érintő, újonnan felfedezett biztonsági résekhez. Ez lehetővé teszi a Zyxel számára, hogy közvetlenül létrehozzon új CVE-ket, és még gördülékenyebbé tegye a jelentési folyamatot.

Jelenleg 28 országból összesen 169 vállalat rendelkezik CNA engedéllyel, amit a Zyxel az elsők között kapott meg a kis- és középvállalkozásokat célzó megoldások piacán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ez az egymilliárd eurós beruházás sem Magyarországra jön

csü szept 2 , 2021
Egymilliárd eurós (350 milliárd forint) beruházást indít Németországban a Google a felhőszolgáltatása (Google Cloud) fejlesztésére. Az amerikai vállalat a frankfurti úgynevezett felhőrégió kapacitásának bővítésére felépít egy új adatközpontot a Frankfurt melletti Hanauban. A világ legnagyobb internetes adatforgalmi csomópontjától, a frankfurti DE-CIX-től húsz kilométerre fekvő központ tízezer négyzetméteres és 2022-ben készül […]

Friss, ropogós