ZyXEL: otthon is védheted a környezetet

ZyXEL-routerAz otthoni felhasználók igényeire szabott routert vezetett be a piacra a tajvani ZyXEL. Az új NBG-418N v2 300Mbps sebességgel, a 802.11n technológiával rendelkezik. A gyártó szerint a router sávszélesség menedzsmentjének segítségével a hálózat forgalma egyszerűen szabályozható. Az adatközvetítés különböző fokozatait beállítva az eszköz priorizálható a nagy teljesítményt igénylő online játékokra, és a kevésbé adatforgalom-igényes web böngészésre is. A két omni 5dBi antenna lehetővé teszi a stabil adatáramlást és a megfelelő lefedettséget, a vezeték nélküli kapcsolat messzebbről is, akár az udvarról is elérhető.

A nagyobb teljesítményt kedvelők a firmware frissítéseket és fejlesztési szolgáltatásokat online is kezelhetik. A termék tervezői a biztonsági beállításokat is egyszerűsítették: a routeren található WPS gomb megnyomásával a biztonsági beállítások azonnal futnak a hálózaton. A modell környezetbarát funkciói az erőforrások tudatos felhasználását segítik elő, így az eszköz éppen annyi energiát használ fel, amennyire működés közben feltétlenül szüksége van. A környezettudatos működéssel az NBG-418N v2 szinte teljesen kizárja a felesleges energia-pazarlást — áll a ZyXEL közleményében.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A video uralkodik a mobil hálózatokon

csü nov 27 , 2014
Az Ericsson közelmúltban megjelent Mobilitási Jelentése szerint a videó továbbra is uralkodó helyzetben van a mobil hálózatokon: a 4G-vel lefedett hálózatokon jelenleg a mobilforgalom 45-55 százalékát teszi ki, ami jórészt a valós idejű filmnézésnek (videóstreaming) és az egyre jobb minőségű kép okozta élménynek köszönhető. A videó más online alkalmazások részeként […]