ZyXel: ingyenes firmware frissítés

4

chipA ZyXEL access point eszközeihez ingyenes firmware frissítést tesz hozzáférhetővé. A kiterjesztett tulajdonságok a frissítés telepítése után azonnal elérhetővé válnak az eszközön. A gyártó ezt mindenféle pluszköltség nélkül biztosítja felhasználói számára. Az eszköz mindkét tartományában egyaránt támogatja a 2,4 és 5 GHz-es frekvenciasávokat, így különböző felhasználói csoportoknak elkülönítéséhez is megfelelő választás lehet. „Az elmúlt évben folyamatosan nőtt a kereslet a vezeték nélküli hozzáférési pontok kiépítéséhez szükséges eszközök iránt, az NWA5120 és NWA300-N sorozat pedig minden eddiginél sikeresebb lehet. A könnyű felszerelhetőség, a szépen megtervezett design és a többi versenyképes jellemző már eddig is a népszerű termékek közé emelte a két eszközt, a legújabb firmware fejlesztés pedig még nagyobb teljesítményt és sokoldalúságot ad hozzá” — mondta Treso Tamás, a ZyXEL Magyarország regionális értékesítési menedzsere.

4 thoughts on “ZyXel: ingyenes firmware frissítés

 1. Kedves István,

  Ez a cikk az NWA sorozatú üzleti AP-król szól, de természetesen igaz minden ZyXEL termék firmware frissítésére. Ez mindig is ingyenes volt nálunk.

  Amennyiben az ön routerén 3.60(AMO.6) a szoftver verziója nem kell aggódnia. Ha esetleg korábbi és frissítene, akkor itt letöltheti, és a benne lévő .bin file-t töltse fel a router megfelelő menüjében.

  ftp://ftp.zyxel.co.uk/NBG420N/firmware/NBG420N_3.60(AMO.6)C0.zip

  Üdvözlettel,

  Cseh Levente

 2. Nagy az esélye, hogy Önnek kell a frissítést letöltenie, és installálnia, de megkérdezzük a gyártót!

 3. Én régóta használom az NBG 420N modellt. Ez nekem jelent valami tennivalót, vagy érinti az én készülékemet?

  Tisztelettel: Pardi István

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Félúton a FUTÁR?

sze jan 22 , 2014
Egyszerre 68 darab FUTÁR kijelzőt kapcsoltak be, ami jelentős előrelépést jelent a projektben — így értékeli a BKK, hogy a tervezett 250 kijelző alig valamivel több, mint felét, 130-at már felszeret a fővállalkozó Synergon. A közlemény szerint ez alkalommal annyi busz- és trolibuszmegállóban kapcsoltak be, mint amennyit 2013 októberétől összesen. Ezzel […]
Futár

És még ez is...