ZyXEL: 24 terabájt elég jól hangzik

Treso-TamasBemutatta új személyes felhő tároló eszközeit a tajvani ZyXEL. A gyártó akár 24 terrabájtnyi adat megosztását is lehetővé teszi. A ZyXEL személyi felhője egy új integrált megoldást kínál, a merevlemez szabad tárhelyén kívül a menedzseléshez használt myZyXELcloud platformmal és a ZyXEL Drive mobilapplikációval együtt. A komplex megoldáshoz egy csatlakoztatott tároló rendszer tartozik hozzá, a Network Attached Storage (NAS) struktúráján keresztül. A NAS Digital adattároló a ZyXEL Drive applikáción keresztül mobiltelefonról közvetlenül is hozzáférhető. A regisztráció után a myZyXELcloud portál összekapcsolja a NAS rendszert és az applikációt, és a felhasználók maguk menedzselhetik, szerkeszthetik, és oszthatják meg az adatot saját eszközeiken keresztül.

A felhő nemcsak a NAS tulajdonosának nyújt élményt: a ZyXEL elérhetővé teszi a felhasználók részére, hogy az ott elérhető adatokat megosszák barátaikkal, családtagjaikkal vagy akár üzleti partnereikkel. A megosztáshoz nem szükséges mindenkinek NAS eszközzel rendelkeznie, elég, ha a myZyXEL felhő hozzáférést használják az adatok megtekintéséhez. “Az adathasználat robbanásszerű növekedése miatt időközönként mindenkinek szüksége lesz nagyobb kapacitású tároló megoldásra”– mondta Treso Tamás, a ZyXEL regionális értékesítési menedzsere.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

E-per: van akinek kötelező, van akinek nem

ked febr 9 , 2016
2016. július 1-től kötelező lesz a polgári peres eljárásokban az elektronikus kapcsolattartás a gazdálkodó szervezetek, a jogi képviselővel eljáró peres felek, valamint a közigazgatási szervek számára. Az elmúlt három évben összesen 444 polgári per indult elektronikusan és a bíróságokra 2502 elektronikusan benyújtott beadvány érkezett. A jogi képviselő nélkül eljáró természetes […]
Bíróság

Friss, ropogós