Zsebirodát fejlesztett ki a Quattrosoft

Tresch-András-QuattrosoftÚj, hazai fejlesztésű mobil alkalmazás segítheti az értékesítők, ügynökök és minden külső helyszínen végzett, információt és adminisztrációt igénylő szakma munkáját. A MoWoM szoftverrel a munkatársak akár saját okostelefonjukon biztonságosan hozzáférhetnek a munkájukhoz szükséges információkhoz, rendszerekhez, végül a munkavégzés eredménye azonnal rögzítésre kerülhet – mondta Tresch András a fejlesztő Quattrosoft Kft. ügyvezetője. A MoWoM egyik innovációja, hogy az egyre duzzadó adathalmazt tematikusan szűri is és azokat bocsátja az érintett munkatárs rendelkezésére, amelyek a mobilmunkáját támogatják.

A feladattal kapcsolatos adatok a zárt alkalmazáson belül maradnak, az adatszivárgás ellen titkosított lokális adatbázis véd. Nem lehet lementeni az adatokat, aki képernyőképet próbál lementeni, az elfeketült képernyővel találkozik. A szoftver főbb funkciói között megtalálható a feladatok, naptár és emlékeztetők menedzselése; geolokációs adatok használata, helyszínhez kötődő műveletek végrehajtása; fényképezés, dokumentumok rögzítése, beküldése; vonalkód és QR kód alapján beazonosítás és adat, illetve dokumentum hozzáférés. További speciális eszközök integrálásával megoldható a helyszíni nyomtatás, a digitális aláírás és akár a bankkártyás fizetés támogatása is.

Quattrosoft-eredmenyek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megalakult a tekom

sze máj 18 , 2016
Néhány hazai vállalat részvételével és az európai anyaszervezet támogatásával megalakult a tekom Magyarország szakmai platform, amely a technikai kommunikációval foglalkozó magyarországi szakembereket tömöríti. Az alapítóeseményen bemutatkozott a tekom Magyarország bizottsága, és ismertették a következő időszakra vonatkozó terveket. A szakmai szervezet célja, hogy lehetőséget biztosítson egyének és vállalatok számára a technikai […]

Friss, ropogós