Zaklatási pályacsúcs: két hónap alatt 5127 hívás, 1135 sms

Az Esztergomi Járási Ügyészség zaklatás vétsége miatt emelt vádat azzal az esztergomi férfivel szemben, aki a szakítást nem tudta elfogadni, ezért hónapokon keresztül zaklatta a volt barátnőjét.

A kapcsolatot a nő szüntette meg, amibe a férfi nem nyugodott bele, ezért a szakítás után éjjel – nappal hívta a nőt, aki azonban nem akart vele beszélni. A férfi az elutasítás ellenére 2017. január és 2017. március között mobiltelefonon összesen 5127 alkalommal hívta a volt barátnőjét, illetve a különböző mobiltelefonos alkalmazások útján 1135 darab üzenetet küldött neki. Ezen túlmenően a férfi több alkalommal, személyesen is felkereste a nőt a munkahelyén, de olyan is előfordult, hogy egy nagy rózsaszínű csomagot akasztott az autójára. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ingyenes informatikus képzést indít a T-Systems Magyarország

hét jún 12 , 2017
Ingyenes informatikus képzést indít szeptember elsejétől utánpótlásának nevelésére a T-Systems Magyarország, az akadémiára június 30-ig lehet jelentkezni – jelentette be a vállalat. A közlemény szerint a résztvevők részmunkaidős munkavégzés mellett tanulhatják a szakmát a cég informatikusaitól, a vállalat a T-Systems Akadémia tagjai számára fizetést ad. A képzés egy éven át […]
tanuló osztály

Friss, ropogós