Yettel: Most jó Prime csoportos ügyfélnek lenni

1

egyéves szülinapi tortaA Yettel közelgő első születésnapja alkalmából egymillió gigabájt mobiladatot oszt szét a Prime csoportos ügyfelei között.

Február 7-től a Yettel egymillió gigabájt adatot oszt szét arra jogosult Prime csoportos ügyfelei között. A promócióban a Yettel minden Prime csoportban lévő, hangalapú tarifával rendelkező ügyfele egyedi kódot kap sms-ben, amellyel egyszer aktiválható az extra, harminc napig érvényes száz gigabájtnyi belföldi adatkeret. A promóciós kód az egymillió gigabájt erejéig váltható be -úgyhogy érdemes sietni a regisztrációval-, hívószámonként egyszer, és átruházható más Yettel-ügyfél számára, vagy az azt megkapó ügyfél saját magának is aktiválhatja.

A Yettel célja, hogy ügyfelei megoszthassák egymással a szolgáltató megbízható hálózatának élményét, amelynek 2021-ben kezdett teljes modernizációja jelenleg is zajlik. A több tízmilliárd forint beruházást igénylő folyamat – az 5G technológia bővítése mellett – az országosan a lakosság 99 százaléka számára lefedettséget biztosító 4G technológia kapacitását is a korábbi két-háromszorosára növeli, ezzel szolgálja ki az ügyfelek mobil- és otthoni internethasználatának növekvő igényeit hosszú távon is.


 

One thought on “Yettel: Most jó Prime csoportos ügyfélnek lenni

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A kor előrehaladtával változik az idő érzékelése

sze febr 8 , 2023
A felnőttek és a gyermekek különböző módon ítélik meg az idő hosszát – erősítették meg korábbi eredményeiket az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar (PPK) kutatói legújabb kutatásukban, amelyben a kognitív fejlődés hatását vizsgálták az időtartamok becslésére. Az ELTE közleménye szerint Nádasdy Zoltán, az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar habilitált egyetemi […]
idő óra

És még ez is...