Xperia M5: jön a Sony csodás, szelfikamerás okostelefonja

selfieA Sony új okostelefonja, az Xperia M5 21,5 megapixeles hátlapi kamerával rendelkezik, amellyel állítólag úgy lehet fotózni, ahogy azt a profik teszik. A 0,25 másodperces hibrid autofókusszal az Xperia M5 nemcsak gyors, hanem pontos automatikus fókuszálásra képes. Az új hibrid autofókusz technológiában megtalálható fáziskövető és kontrasztkövető autofókusz is, melynek sebessége iparági szinten is kiemelkedő — áll a társaság közleményében. Ahogy írják, az Xperia M5 egy kompakt digitális kamera teljesítményét és minőségét nyújtja, miközben 4K felvételeket is készíthetsz vele. Az eredmény bármikor éles, tiszta és világos felvétel. S, ha mindez nem lenne elég, az Xperia M5 egy 13 megapixeles előlapi „szelfikamerával” is felszerelték, amely ugyancsak rendelkezik autofókusszal, Full HD videofelvétel képes.

Az Xperia M5 víz- és porálló, egy fedetlen USB csatlakozóval, melynek köszönhetően kényelmesen és könnyen tölthető a telefon. Ezzel a vízálló okostelefonnal nem kell aggódni, ha koszos lesz a készülék, hiszen egyszerűen lemoshatod a csap alatt. A telefon egyben fröccsenésálló is, így az Xperia M5 akár esőben is használható. Az Xperia M5 2600 mAh akkumulátorral rendelkezik, amellyel akár két napos üzemidőre is képes. A 64 bites, két gigahertzes, nyolcmagos MediaTek Helio X10 processzor vezérli, a három gigabájt RAM-ot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

EJEB: nem feltétlenül felelős a tartalomszolgáltató a kommentek miatt

csü febr 4 , 2016
Nem tehető feltétlenül felelőssé a tartalomszolgáltató a felhasználók kommentjei miatt – mondta ki az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) egy magyar ügyben. Ellentétes az Emberi Jogok Európai Egyezményével a magyar Alkotmánybíróság (Ab) azon korábbi döntése, amely a tartalomszolgáltatók feltétlen felelősségét állapítja meg az internetes oldalaikon megjelenő, harmadik személyek által bejegyzett […]

Friss, ropogós