Xerox: dokumentum nem maradhet feldolgozatlanul

iratokA Xerox a Hyland and Datawatch társasággal együtt több irodai dokumentumkezelési munkafolyamat automatizálási fejlesztést megvalósított, amelyek a sok embert foglalkoztató cégeknek, szervezeteknek jelenthet megoldást az adminisztrációs feladatok eddigieknél hatékonyabb feldolgozásában. A Datawatch Managed Analytics Platform használatával a polcokra kerülő termékek teljes életciklusa alatt jelentősen csökkenthetőek a nyomtatási kiadások és a munkaerő költségek, ami annak köszönhető, hogy a platform digitalizálja, automatizálja és központosítja az addig manuálisan végzett tevékenységeket, így a leltár-, ár- és számlaegyeztetések, a kimutatások készítése és a többi papíralapú ügyintézés pillanatok alatt egy átlátható online rendszerben végezhető el.

A pénzügyi szolgáltatók láthatják a hasznát a Loan Application Processing megoldásnak, amely alkalmassá teszi a vállalatok technológiai rendszereit arra, hogy a mobil eszközökön keresztül küldött hitelkérelmeket befogadják, és azonnal nekiláthassanak azok feldolgozásának. A Xerox fejlesztése révén a szolgáltatók a külső adatbázisokat is zökkenőmentesen integrálhatják a saját ügyintézési folyamataikba. A Health Records Information Management elnevezésű fejlesztés a kórházak számára
teremt átláthatóságot a saját betegellátási rendszereikben és növeli az intézmények hatékonyságát. Egyszerre több funkció is ellátható vele. Használható nyilvántartóként, kép-és lelettárolóként, illetve kommunikációs felületként is.

A Human Resources Onboarding a hr területen dolgozók számára nyújt támogatást napi feladataik ellátásához. Online felületet biztosít a munkavállalással járó adminisztrációs teendők menedzseléséhez és ennek köszönhetően megszünteti a papíralapú, nehézkes, lassú eljárásokat. A munkáltatói szerződések, az okiratok, illetve ki-és befizetések nyilvántartása, az iratkezelés, a dokumentumok visszakeresése és archiválása egy helyen, központi irányítás alatt érhető el ebben a rendszerben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Elkészült a mateking.hu angolnyelvű mutációja

csü máj 21 , 2015
Magyarországon tavaly októberben indították el a megújult  mateking.hu oldalt, aminek jelenleg már 26 ezer felhasználója van és hihetetlenül sok hálás diák, akik ennek segítségével végre megértették a bonyolultabb főiskolai és egyetemi matekot. A honlap fejlesztői a napokban jelentették be, hogy elkészült az angol nyelvű változat mathsplain.com néven. A honlap olyan […]

Friss, ropogós