Xerox: a papír élt, a papír él, a papír élni fog… de már nem sokáig

iratokA Xerox friss kutatásából az derül ki, hogy az üzleti életben még nincsenek felkészülve a papíralapúról a digitális dokumentumkezelésre való átállásra. Ennek ellenére a válaszadók azt jósolják, hogy 2018-ban már csak kilenc százalékot fog kitenni a nyomtatott kommunikáció ebben a szektorban. A felmérésből világossá válik, hogy a megkérdezettek 42 százaléka számára a legfőbb kihívást a papíralapú folyamatok menedzselésénél a költségek, illetve a dokumentumbiztonság jelentik.

Ennek ellenére a többségük (55 százalék) úgy ítélte meg, hogy a papír-alapú ügyintézés még használatban marad egy ideig. Sőt 29 százalékuk az e-maillel, vagy a közösségi médiás csatornák alkalmazásával szemben, továbbra is inkább a nyomtatott dokumentumokat fogja előnyben részesíteni az ügyfeleivel való kommunikációban. Ez annak fényében érdekes megállapítás, hogy a válaszadók 41 százaléka egyetértett azzal, hogy a digitalizáció csökkenti a költségeket, és 87 százalék megerősítette azt is, hogy rendelkeznek mindennel az átállás megvalósításához.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kerékpáros és robogós futárok fogják megbénítani Budapestet?

pén júl 15 , 2016
Idén májusban indult a magyar tulajdonú EZ Expressz közösségi futárszolgálat, ami az UBER által is képviselt megosztás alapú modellt célozza meghonosítani a futárszervezés területén. A Drukka Startup Stúdió keltetőjéből induló startup már havi több száz megrendelést teljesít. Nemzetközi szinten már több vállalkozás kínál közösségi futárszervezést, például az UBER Rush vagy a […]

Friss, ropogós