Xage viszonteladója lett az evopro

XageA Xage Security Inc. amerikai kiberbiztonsági vállalat bejelentette partneri együttműködését az evopro systems engineering Kft.-vel.

Az Xage Fabric viszonteladójaként az evopro saját digitális transzformációs megoldásai mellett immár Zero Trust (nulla bizalommal rendelkező) architektúrát is kínál ügyfeleinek Közép- és Kelet-Európában. Mostantól az evopro-val dolgozó gyártók korszerűsíthetik a biztonsági megoldásaikat, miközben egyidejűleg folytathatják a digitális modernizációt. Gyártóüzemben telepítve az Xage Fabric biztosítja az adatok integritását és a biztonságos kommunikációt a gyár összes összetevője között, lehetővé téve az egyszeri bejelentkezés kényelmét, a rendszerszintű folyamatoptimalizálást és a szerepkör alapú hozzáférés-vezérlést.

„Ma már egyre gyakoribbak a kiterjedt kibertámadások, melyek iparvállalatok ellen is irányulnak. Ez a trend nem kerüli ki Magyarországot és Közép-Kelet-Európát sem. a Xage Fabric kiberbiztonsági megoldásaival több, mint húsz éves ipari automatizálási tapasztalatunkat egészítjük ki, hogy a régióban lévő ügyfeleink számára hatékony védelmet tudjunk biztosítani és megelőzzük, hogy jelentős gazdasági károkat szenvedjenek” — mondta Hajagos Péter, a német tulajdonban lévő magyarországi székhelyű, Közép- és Kelet-Európát kiszolgáló ipari automatizálási mérnöki megoldások szolgáltatója, az evopro systems engineering Kft. ügyvezető igazgatója.

A Xage Fabric néhány előnyös képessége

  • Adatbiztonság: A Xage Dynamic Data Security lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy biztonságosan átalakítsák belső működési módjukat, együttműködjenek partnereikkel és beszállítóikkal, valamint kiszolgálják ügyfeleiket. Támogatja az alkalmazásokat akár a komplex energiakereskedési rendszerektől az energiahordozók szállítását nyomonkövető rendszereken át a fejlett ellátási lánc menedzselő rendszerekig.
  • Helyi és távoli hozzáférés-vezérlés: A Xage az egész működésre kiterjedő egyszeri bejelentkezést és hozzáférést biztosít, amely még a hálózat megsértése esetén is biztonságos marad, és amely többszintű hitelesítést tesz lehetővé minden operációs rendszer számára.
  • Költségcsökkentés: Az Active Directory felhasználói szerepkörein alapuló többoldalú hozzáférés-vezérléssel a többfelhasználós, több telephelyes hozzáférés-kezeléssel kapcsolatos kiadások, valamint a felhasználók hozzáférésének biztosításához/törléséhez szükséges ráfordítások csökkenthetők.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Német-magyar együttműködés adhat lendületet a magyar szuperszámítógép-kapacitás növelésének

ked márc 15 , 2022
Német-magyar kutatás-fejlesztési együttműködés segíti a belfödi szuperszámítógépes kapacitás bővítését. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ), valamint a német ParTec AG és a Jülichi Kutatóközpont (Forschungszentrum Jülich, FZJ) együttműködési keretszerződést kötött. A német partnerek a szuperszámítástechnika legjelentősebb európai szereplői közé tartoznak, és közreműködtek abban a […]
szuperszámítógép hpc

És még ez is...