X2 Pro: mégnagyobb, méggyorsabb, mégokosabb

androidA Lenovo bejelentette az X2-ével megegyező réteges dizájnú VIBE X2 Pro limitált szériájú okostelefont. A VIBE X2 Pro 5,3 hüvelykes FHD kijelzőt és 64 bites, nyolcmagos Qualcomm Snapdragon processzort tartalmaz. A könnyebb használat érdekében a készülék tartalmazza az intuitív VIBE 2.0 felhasználói felületet, amely személyre szabott záróképernyőt, Instant On kamerát, és további funkciókat kínál. Ugyancsak része az okostelefonnak két 13 megapixeles, autófókuszos kamera (elő- és hátlapi) LED-es vakuval, gesztussal történő vezérléssel és képjavító funkciókkal, amelyeket az új VIBE Xtension Selfie Flash vaku egészít ki a kiváló minőségű selfie-k készítéséhez.

A zsebméretű Lenovo VIBE Xtension Selfie Flash vaku az audio jack aljzathoz csatlakoztatható: gyors módját kínálja az ideális világítás és a zárszinkronizálás megvalósításának. A Selfie Flash 8 diffúz LED-et használ a meglévő világítás kiegészítésére gyenge fényviszonyoknál a természetes színárnyalatok elérése érdekében. A vaku egy töltésével akár 100 selfie készíthető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Már-már alázza az Adobe színtért az LG monitora

sze jan 14 , 2015
Az LG Electronics (LG) a CES 2015-ön mutatta be a Digital Cinema 4K monitort (31MU97 modell) is, amelynek 4K felbontása (4096×2160) a szokásos Ultra HD felbontásnál (3840×2160) több képpontot biztosít. A 4K-s tartalom eredeti felbontásnak megfelelő megjelenítése mellett a monitor jól alkalmazható Digital Intermediate (DI) folyamatok kezelésére is. Az Adobe […]
monitor

Friss, ropogós