X-akták: jönnek az LG új X sorozatú okostelefonok

LG-X-camAz uniformizáló megközelítéssel szembemenve az LG Electronics (LG) olyan új okostelefon-sorozatot mutat be az idei barcelonai Mobile World Congressen (MWC), amelynek tagjai egy–egy kivételes funkción keresztül nyújtanak egyedülálló felhasználói élményt, a középkategóriás készülékek között versenyképesnek számító árszínvonalon. Ennek az X sorozatnak az első két modellje – az X cam és az X screen – február 22-én mutatkozik be a katalán fővárosban. Mindkét modellt olyan vásárlók számára alkották meg, akiknek nincs szükségük számtalan extra szolgáltatásra és funkcióra, viszont olyan készüléket akarnak, amely remek kamerával vagy fejlett képernyővel rendelkezik.

Az X cam dupla hátlapi kamerával száll ringbe, így az egyik legfejlettebb fotózási élményt kínálja a széles rétegeknek szánt telefonok között. Az LG letisztult 3D Bending Glass borításának köszönhetően az X cam elegáns, ívelt előlapi borítást kapott, és mindössze 5,2 mm vastagságával, hihetetlenül kényelmes kézben tartani. A többi, dobozformájú és nehezebb középkategóriás telefonnal ellentétben az X cam mindössze 118 grammot nyom. A másik modell, a fő tulajdonságát a nevében hordozó X screen okostelefon olyan újdonsággal érkezik, amely eddig csak az LG prémium okostelefonjánál, a V10-nél volt elérhető, az „Alvays-on” másodlagos kijelzővel. Ez a másodlagos kijelző a 4,93 collos HD In-cell fő kijelző felett kapott helyet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A böngészőben tárolod a jelszavaidat? Rosszul teszed

csü febr 18 , 2016
Egy közelmúltban elvégzett tanulmány szerint, a felhasználók feleslegesen kockáztatják a jelszavak biztonságát azzal, hogy könnyen hozzáférhető, vagy nem biztonságos helyen tárolják őket. A válaszadók több mint fele (57 százalék) elismerte, hogy papíron, telefonon, számítógépen lévő szöveges fájlban vagy böngészőjükben tárolja jelszavait. Mi több, amikor a böngésző felajánlja a jelszó mentését, […]

Friss, ropogós