WRITEit: írj tollal, mint régen!

tollA Lenovo bejelentette legújabb alkalmazását a WRITEit-ot, amely a gyártó szerint a tollal is működő eszközökön nyújt tökéletes kézírásélményt. A WRITEit segítségével a tollal való írás ezentúl ténylegesen hasznos, és praktikus megoldást jelenthet a tartalom bevitelre: használatával a felhasználók szinte bárhol írhatnak, ahol gépelni is lehet. A kiválasztott Lenovo Windows 8 készülékeken működik, aktív tollal vagy AnyPen technológiával, valós idejű visszajelzéssel és javítással. Mindezek az előnyök és lehetőségek arra sarkallják majd a felhasználókat, hogy a tollal írást válasszák a billentyűzeten való gépeléssel szemben, amely egy folyamatosabb, gyorsabb és még pontosabb felhasználói élményt nyújt.

A legtöbb eszközön megtalálható kézírás funkcióval szemben a WRITEit lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy bármely szöveges mezőbe írjanak, amely gépelésre alkalmas, akkor is, ha olyan alkalmazásban található ez a mező, amelynek eredetileg nincs natív toll támogatása. Ezáltal a kézírás már nem egy korlátozott, alkalmazásspecifikus újdonság, hanem egy igazán életképes tartalom beviteli móddá válik. A WRITEit új írási lehetőségek tárházát sorakoztatja fel, a hagyományos jegyzetelésen és rajzoló alkalmazásokon felül. Például, a felhasználók a keresett kifejezést közvetlenül a böngészőbe írhatják, amely gyors találatokat eredményez, ahelyett, hogy a képernyő billentyűzetét vennék igénybe. A WRITEit ugyanúgy működik e-mailezéshez, közösségi oldalakon, online űrlapoknál és egyéb esetekben is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Sztahanov ma az Ericssonnál dolgozna

csü ápr 16 , 2015
A Ericsson közzétette 22. Fenntarthatósági és Vállalati Felelősségvállalási Jelentését, amelyben 2014. évi teljesítményét a következő területeken foglalja össze: felelős üzleti magatartás; energia, környezet és klíma; valamint a mindenki számára elérhető kommunikáció. A társaság az első infokommunikációs vállalat, amely jelentését a vállalkozásokra és az emberi jogokra vonatkozó irányadó új ENSZ-alapelvek szerint készíti […]

Friss, ropogós