Workshopot tartanak a mobiltelefon-függőség ellen

A Mobil Off, Élmény On mozgalom a mobiltelefon-függőség ellen szervez workshopot a budapesti Füvészkertben – mondta el Sárközi Alexandra, a mozgalom szóvivője.

A rendezvényen pszichológusok, szakértők beszélnek majd a telefonfüggőség hátrányairól, a lehetséges megoldásokról. A szóvivő elmondta: fontos az alternatívanyújtás a virtuális élményekkel szemben és fontos ezek egyensúlyba tartása, a közösségi élmény erősítése. A mozgalom saját élmény alapján született, mivel az alapító számára is napi problémát jelentett a családján belüli telefonhasználat szabályozása és megfelelő alternatív programok kínálása gyermekei száma – tette hozzá Sárközi. A mozgalom 2017-ben szervezte meg az első rendezvényét, ahol híres youtuberek, vloggerek, virtuális világban mozgó szereplők beszéltek a valós élmények, a sportolás és a szabadban mozgás fontosságáról – idézte fel a szóvivő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Roaming: további tippek és trükkök

ked jún 26 , 2018
A Telenor összegyűjtötte a leggyakoribb, ügyfeleitől érkezett kérdéseket és a legfontosabb tudnivalókat a külföldön való telefonálásról és mobilinternetezésről. #1: Indulás előtt az adatkeret ellenőrzése, szükség szerint plusz adatkeret megrendelése. Nyaralás alatt általában az okostelefon az elsődleges eszköz, amit internetezésre használhatunk, ezért utazás előtt érdemes leellenőrizni, mennyi adatot használtunk fel az […]