Wifi adaptert dobott a piacra a Canon

Canon-W-E1A bemutatták Canon W-E1 típusjelzésű wifi adaptert, amelyet a Canon EOS 7D Mark IIi, EOS 5DS1 és az EOS 5DS R1 fényképezőgépekhez fejlesztettek ki. Az új tartozék lehetővé teszi az elkészült felvételek vezeték nélküli közvetlen átvitelét a kompatibilis EOS DSLR2 készülékekről iOS vagy Android rendszerű okos eszközökre, illetve számítógépre is, továbbá a kártya használatával lehetőség nyílik a fényképezőgépek távvezérlésére is.

Az SD-kártya méretű és formájú W-E1 wifi adaptert a dupla memóriakártya-foglalatú EOS DSLR2 fényképezőgépekbe helyezve a képek szinte azonnal ellenőrizhetőek egy tableten vagy egy monitoron, illetve feltölthetőek az internetre, vagy akár biztonsági másolat is készíthető belőlük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Netsemlegesség: a BEREC irányt mutat

szo aug 27 , 2016
Augusztus 30-án teszi közzé végleges netsemlegességi iránymutatásait az Európai Elektronikus Hírközlési Szabályozók Testülete (BEREC). A dokumentum az egységes távközlési piacról szóló tavaly ősszel elfogadott uniós rendelet értelmezését segíti, hogy iránymutatást készítsen a hálózatsemlegességről az uniós rendelet hatályba lépése után annak érdekében, hogy az új előírásokat a nemzeti hatóságok egyformán értelmezzék […]
Internet, adsl, router, internet

Friss, ropogós