WebEye: az automatizáció a logisztikát is átformálja

Huawei raktárbázis PátyA következő öt-zíz évben jelentősen átalakulhat a fuvarozási iparág, az önvezető kamionok, automatizált raktárak, járműkövetés és a drónok elterjedése segítik az áruszállítás gyorsabbá és biztonságosabbá válását – derült ki a WebEye közleményéből.

A közlemény szerint, megkerülhetetlen technológia a 3D nyomtatás is, amelynek köszönhetően lerövidülhet a logisztikai lánc, csökkenhet a szállítási költség. A vállalat erőteljes fejlődést vár a gépek közötti kommunikáció, vagyis az m2m technológia fejlődésében, amely egyebek mellett elősegítheti a raktárlogisztikai folyamatok automatizálását is. A WebEye szerint egyre nagyobb szerepe van a járművekből kinyerhető adatoknak is. Egy olyan világban, ahol a historikus adatok mellett egyre több valós idejű információ is rendelkezésre áll, adatelemzéssel és az erre alapuló tudatos tervezéssel növelhető például a fuvarkapacitás, de csökkenthető a szervizelések költsége is – írták.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A közszolgálatban dolgozóknak ismerniük kell a kiberbiztonságot

szo ápr 29 , 2017
Fontos, hogy a közszolgálatban dolgozók találkozzanak a kiberbiztonsági kérdésekkel, problémákkal – hangsúlyozta Krasznay Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem adjunktusa. Krasznay szerint fontos, hogy a hallgatók megismerjék a kiberbűnözés, -hadviselés, -kémkedés mögötti motivációkat, továbbá, hogy felismerjék a számítógépes rendszert ért támadás jeleit. A programigazgató azt reméli, hogy a második félévtől működni […]
Kraszay Csaba kiberbiztonsági szakértő

Friss, ropogós