Watch: a Huawei a lányokra hajt

Huawei-watch-SwarowskyA Huawei fogyasztói üzletága a 2016-os Consumer Electronics Show (CES) szórakoztatóelektronikai kiállításon bemutatta a Watch prémium okosóra új verzióit, amelyeket a vállalat a Swarovski ékszer csoportjának együttműködésével készített, a hölgyek számára. A Watch tavaly bemutatott három verziójához most két új változat csatlakozik, amelyeket nők számára fejlesztett a gyártó. A Huawei Watch Jewel rózsaaranyozott tokját 1,5 mm-es 68 darab Swarovski Zirconia kristály díszíti. A kevésbé csicsás készülékre vágyók számára a Huawei Watch Elegant a kitűnő választás.

Mindkét verzión Android Wear fut, a készülékek Android és iOS kompatibilisek. Amellett, hogy értesíti viselőjét az érkező hívásokról, üzenetekről és emailekről, a Watch – Bluetooth kapcsolatának köszönhetően – offline zenehallgatásra is alkalmas. A telefonon futó alkalmazásokat, mint például zenelejátszást és a navigációt hangutasítások segítségével is irányíthatjuk az okosórán keresztül, így az tökéletes társunk lehet futás, edzés közben. A Watch pulzusmérője pontosan működik, hattengelyes mozgásérzékelője nyomon követi a viselője aktivitását.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kis szerencsével a demenciának befellegzett

sze jan 6 , 2016
A kognitív képességeket szinten tartó, az időskori demenciát mérő számítógépes programokat kaptak a Segítő Kezek infokommunikációs modellprogramban részt vevő idősek. Jeneiné Rubovszky Csilla, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium programért felelős miniszteri biztosa elmondta: több időskori betegséget, így a demenciát is későn ismerik fel, a Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem által fejlesztett […]