Vonzóbb a futószalag, mint az it-szakma

Harmadik alkalommal osztották ki Magyarországon a legvonzóbb munkáltatóknak járó Randstad Award díjat: az előző két évhez hasonlóan ismét az autóipar adta a legvonzóbb vállalatokat – közölte az MTI-vel a munkaerő-közvetítéssel és -kölcsönzéssel foglalkozó társaság. Mint írják, a kutatásuk magyar eredményei szerint idén az Audi Hungaria bizonyult a legnépszerűbbnek. A magyar munkavállalók több mint 63 százaléka szeretne itt dolgozni, míg a második helyezett Mercedesnél 61 százalékuk helyezkedne el szívesen. A harmadik helyezését, a “legvonzóbb tisztán magyar tulajdonú cég” elismerést kiérdemlő Szerencsejáték Zrt. szerezte meg.

Saját szektorában kiemelkedő eredményéért különdíjat kapott az OTP, a Mol, a Richter Gedeon, a LEGO, a DM és a Nestlé is. Továbbá az elmúlt évhez hasonlóan ismét a Tesco nyerte el a “legismertebb munkáltató” címet. A Randsad kitért arra is, hogy bár a munkáltatók között két autóipari cég végzett az élen, iparági szinten már a szolgáltató szektor megítélése a legjobb. A közleményben annak ellenére sem szólnak az informatikai munkahelyek népszerűségéről, hogy a Randstad több területen közvetít és kölcsönöz elsősorban diplomával rendelkező munkavállalókat: üzleti támogató központok munkatársainak megtalálása mellett pénzügyi, értékesítői, mérnöki, HR és IT területen dolgozó közép- és felsővezetők kiválasztásában is segít.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új Precision munkaállomásokat mutatott be a Dell

pén ápr 8 , 2016
Bemutatták a Dell Precision toronykivitelű munkaállomások megújult, még nagyobb teljesítményű, memóriájú és grafikai tulajdonságú változatait. A Dell Precision toronykivitelű 5810-es, 7810-es és 7910-es, illetve a rackszekrénybe szerelhető 7910-es munkaállomások új Intel Broadwell EP processzorokat kaptak. Ezek több maggal és nagyobb teljesítménnyel támogatják a professzionális modellezési, elemzési és számítási feladatokhoz szánt […]
Dell