Vodafone: új tarifák a tableteseknek

tabletA korábbinál egyszerűbb, rugalmasabb és átláthatóbb tarifacsomagokat kínál a Vodafone a táblagépekhez, egyben a tabletekre is bevezeti a készülékbiztosítást. Az új MobilNet Basic csomag elektronikus fizetés (e-pack) esetén havi 2990 forintba kerül és három gigabájt adatforgalmi keretet ad – jelentette be a társaság. A MobilNet Basic csomag megvásárolható önmagában, illetve táblagéppel együtt is, a táblagéptől függően havi 2-, 3-, 5-, vagy 8 ezer forintos kiegészítő havidíjért. A táblagépek többsége már egy forintért elvihető a MobilNet Basic díjcsomagra vállalat 24 hónapos hűségidővel, e-pack-kel és a havi három gigás adatforgalmi kerettel együtt havi 4990, 5990, 7990 vagy 10990 forintért. A táblagépek egyszeri árából további kedvezmények várnak a korlátlan belföldi beszélgetést és SMS-ezést biztosító Red csomagok előfizetőire, azaz ha Red előfizetés mellé új tabletet vásárol az ügyfél MobilNet Basic csomaggal. A Vodafone ezzel az okos készülékek párhuzamos használatára irányuló egyre erősebb igényre kínál megoldást.

Az internetes tarifák is változnak
Az új táblagépes mobilinternet csomagok kialakításával a Vodafone a tabletes mobilinternet tarifákat is rugalmassá, könnyen átláthatóvá tette, éppúgy ahogy 2013 őszén forradalmasította az okostelefonos csomagok kínálatát, a korlátlan belföldi hívást és SMS/MMS küldést lehetővé tevő Red csomagok megújításával és a Go, illetve Go+ csomagok bevezetésével.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A szupermeneknek is kihívás a védekezés

vas márc 9 , 2014
ShareTweetPinShareA tavaly a kiberfenyegetések száma rekordmagasságokba emelkedett, amelyek figyelemreméltó részét a mobileszközökkel kapcsolatos veszélyek tették ki. Az olyan trendek terjedésével, mint a BYOD vagy a vállalati mobilitás, a mobileszközök fenyegetettsége is folyamatosan emelkedik, a támadók egyre kifinomultabb módszereket alkalmaznak, amelyek ellen az átlagos felhasználók egyre nehezebben tudnak védekezni. „A mobilkártevők […]

És még ez is...