Vodafone: új sajátmárkás készülékek a kínálatban I.

vodafone-okostelefonMájus elején a Vodafone három új saját márkás készülékkel bővítette, illetve bővíti kínálatát, a Smart 4 Mini utódával, a Smart First-tel, valamint két 4G-képes készülékkel: már kapható tízinches Vodafone Tab Prime táblagéppel és várhatóan néhány nap múlva megjelenő ötinches HD kijelzővel érkező Smart Prime-mal.

A kínálat legkisebb modellje a belépőszintű Smart First, amely feltöltőkártyás konstrukcióban, egyszeri 3000 forintos feltöltéssel már 12 990 forintért megvásárolható. A kicsi, de okos okostelefon 4.4-es KitKat Androiddal, 4.0 inch-es, 400*800 pixeles felbontással érkezik. A 110 grammos telefon lelke az egy gigahertzes két magos Mediatek MT6572M processzor. A Smart First saját memóriája négy gigás, de memóriakártyával 32-ig bővíthető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ez a világ legidegesítőbb dolga

sze máj 13 , 2015
A rendes munkaerő, percre pontosan ledolgozza a munkaidejét, és annak végén leállítja az operációs rendszert,  s amikor leállt a számítógép áramtalanítja, majd a jól végzett munka tudatával elindul haza, a kocsmába, bevásárolni, a gyerekért, a párjáért. (A sorrend persze variálható… mondjuk kocsma után ne menjünk a csemetéért.) Nem gondolom, hogy a […]

Friss, ropogós