Vodafone: nőnapi díjeső

Amanda Nelson és a díjazottakA Vodafone hosszú ideje elkötelezett támogatója a nemek közti egyenlőségnek és a női egyenjogúságnak, emellett kiemelt figyelmet fordít a hazai kis-és középvállalkozások digitális felzárkóztatására. Ennek jegyében idén nőnapon egy újonnan alapított díjjal digitális női vállalkozók teljesítményét ismerte el. Az Év Női Digitális Vállalkozója díjat tíz olyan vállalkozó kapta, akik üzleti eredményeiket a digitálizációnak köszönhetően érték el. A Vodafone egy különdíjat is átadott, amelyet a #nemluxustáska adományozási mozgalom alapítói kaptak.

„A Vodafone fontosnak tartja a kis-és középvállalkozások támogatását, megerősítését is, hiszen ők adják a gazdaság gerincét, illetve mindannyiunk érdeke, hogy egy erős, lehetőségekkel teli és sokszínű piaci környezetet teremtsünk. A Vodafone a díjjal szeretne rámutatni arra, hogy milyen eredményeket érhetnek el azok a kis- és középvállalkozások, akik naprakészen használják a digitális eszközöket. Azt reméljük, az ő sikerükkel inspirálni tudunk másokat is, hiszen a most díjazott hölgyek mind prosperáló kis- és középvállalkozásokat vezetnek, inspirálóak, rugalmasak és agilisek, olyan vezetők, akik felismerik és kihasználják a digitalizáció kínálta lehetőségeket” – mondta el a díjátadón Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

A díjazottak
Árvai Anita, étteremtulajdonos, gasztroinfluencer, @veganeeta
Beh Mariann, kertészmérnök, @bazsalikomoskert
Burján Szafi, @burjan_szafi
Debreczeni Dóri, fitness edző, sportoló, @debreczenidora
Forgács Mariann, közösségi média szakértő, a Be Social social media ügynökség alapítója és társügyvezetője, @mankagram
Kovács Rami, fitnesz edző, @kovirami_fit
Muszula Timi, virágkötő és a Cloé Café kávézó franchise alapítója, @lauraviragtimi
Rácz Judit, kozmetikai vegyész, a Skinsmart.hu alapítója, @skinsmarthu
Szalai Dóra, cukrász, @chezdodomacaron
Viszkok Fruzsi, digitális tartalomfejlesztő, @vfruzsi


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új internetes technológia a ZTE-től

hét márc 21 , 2022
Bemutatták a háztartások és felhasználók számára a jelenleg elérhetőhöz képest huszonötszörös sebességnövekedést ígérő internetelérést biztosító technológiát. A kínai ZTE fejlesztése mostantól minden hazai szolgáltató rendelkezésére áll. A ZTE 50G PON prototípusa, amely ötven gigabites sávszélesség biztosítására képes üvegszálon. A bemutatott ultraszéles sávú, alacsony válaszidő ingadozással és késleltetéssel rendelkező prototípus rendkívül […]
internet

Friss, ropogós