Vodafone: napi 990 forintért hazai tarifa egész Európában

ezer-forintAz Európai Parlament nemzetközi roaming díjakra vonatkozó rendeletének megfelelően július elsejétől a Vodafone Magyarország 20-54 százalékkal csökkenti az Uniós roamingolás költségeit, a Vodafone Európai napijegyes ügyfelei pedig már most is a hazai adatforgalmi keretükkel internetezhetnek az Unió területén és a hazai tarifákkal telefonálhatnak, vagy sms-ezhetnek, jelentette be a Vodafone.

Az Európa Napijegy egy csomagban kínál az ügyfeleknek az Uniós rendeletben előírtnál is lényegesen kedvezőbb feltételekkel hang, adat és sms szolgáltatást – mondta Diego Massidda, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója. Az Európa Napijegy szolgáltatás minden jelenleg értékesített tarifához elérhető és napi bruttó 990 forintos díj ellenében lehetőséget biztosít arra, hogy az ügyfelek az itthoni tarifájuknak megfelelő díjakon indítsanak hívásokat, küldjenek sms-eket vagy internetezzenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Prezi leszámol a rendszergazdákkal

ked jún 17 , 2014
Csizsek Péter, a Prezi infrastruktúra részlegének szoftverfejlesztője egy fórumon számolt be a társaság DevOps alapú szemléletről. mint elmondta, a DevOps (Development and Operations) lényegében feloldja a rendszergazdák és a fejlesztők közötti örök ellentétet úgy, hogy egy összevont szakmát hozott létre a két terület együttes lefedésére. Ez azt jelenti, hogy az […]

Friss, ropogós