Vodafone: Még stabilabb az otthoni internetszolgáltatás

VodafoneAz új Internet Pro díjcsomagban a vezetékes internet mobilinternettel egészül ki arra az esetre, ha valami megzavarná az alapszolgáltatást.

A Vodafone frissen bevezetett Internet Pro csomagjával az alap vezetékes internetszolgáltatás mellé egy kiegészítő mobiladatot tartalmazó SIM kártyát és opcionálisan Wi-Fi hotspot eszközt is vásárolhatnak az előfizetők. A korlátlan mobil adatot az ügyfelek havonta egyszer tetszőleges időpontban aktiválhatják 72 órára a My Vodafone applikáción keresztül, így, ha esetleg valami megzavarja a vezetékes szolgáltatást, az internetelérés így akkor is folyamatos marad, ha például az utcában zajló építkezés, csatornázás, áramszünet vagy a rossz időjárás miatt elmegy az otthoni internet. A folyamatos internetelérés napjainkban sokak számára nélkülözhetetlen a munkához, kapcsolattartáshoz, az ügyintézéséhez, vagy akár a kikapcsolódáshoz. Azonban még a legmegbízhatóbb internetkapcsolatot is megzavarhatják olyan külső tényezők, mint egy építkezés, az utcában zajló csatornázás, a rossz időjárás vagy éppen egy áramszünet. Az ilyen helyzetekre vezeti be megoldásként a Vodafone az Internet Pro csomagot, amivel az internetelérés akkor is zavartalan marad, amikor az otthoni vezetékes internetszolgáltatás nem érhető el.

A korlátlan vezetékes internet mellett az Internet Pro csomagra előfizető ügyfelek a vezetékes és a mobil hálózat előnyeit élvezve havonta automatikusan megújuló öt gigabájt belföldi adattal, illetve havonta egyszer aktiválható 72 órás korlátlan adathozzáféréssel tudják biztosítani a gondtalan internetezést előre nem látható okokból történő szolgáltatás kiesés esetén is. Apróbb hálózati lassulások esetén a havonta elérhető és megújuló öt gigabájt mobilinternet támogatja az internetfolytonosságot. Az ügyfelek a My Vodafone applikáción keresztül azonnal, egyetlen gombnyomással aktiválni tudják a „Wi-Fi pótló” mobilinternet opciót, ami 72 óráig korlátlan adatforgalmat biztosít a havi öt gigabájt adaton felül, így mindig zavartalan maradhat az internetelérés. Szélsőséges esetben előfordulhat, hogy több alkalommal is szükséges lehet a vezetékes net kiváltására. A szolgáltató erre is kínál megoldást: ebben az esetben az ügyfélszolgálaton keresztül tudják újra aktiválni a 72 órás korlátlanság opciót, természetesen az újbóli aktiválás sem jár extra költséggel.

Az Internet Pro csomagokban a vezetékes internet  szupergyors netezést tesz lehetővé egyszerre akár több eszközön is. Ráadásul az új csomaggal még a vezetékes internet bekötésére sem kell várniuk az ügyfeleknek, hiszen a mobilinternetet biztosító SIM kártya már a szerződéskötéskor aktiválásra kerül, és adatkerete azonnal az ügyfelek rendelkezésére áll. A SIM kártya mellé az Internet Pro előfizetők számára opcionálisan megvásárolható Wi-Fi hotspot eszközzel pedig a mobiladat megoszthatóvá válik, ezzel elősegítve a stabil internetkapcsolatot a lakás minden pontján. A szolgáltatás a monori körzet ADSL hálózattal lefedett területein kívül új és meglévő Internet M/L/XL csomaggal rendelkező előfizető részére érhető el.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Elkészült a mobiltelefonos emlőshatározó alkalmazás

hét máj 9 , 2022
A Magyarországon élő emlősállatok azonosítását segítő, ingyenesen letölthető okostelefonos alkalmazást készített a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) és a Farkaskölykök Ifjúsági Egyesület. Az alkalmazás a Magyarországon előforduló 85 emlősfaj terepi azonosításához nyújt segítséget 85 színes illusztrációval, egyes fajokhoz lábnyommintázattal és részletes fajleírásokkal. A 2016-ban megjelent Madárhatározó és a 2017-ben […]
egér (Zsoldos Mártán)

Friss, ropogós