Vodafone: itt a 13670-es segélyvonal

 

Az országszerte egyre nagyobb gondot okozó áradások elleni védekezéshez a Vodafone előfizetői is hozzájárulhatnak a 13670-es adománygyűjtő szám felhívásával vagy az arra történő SMS küldésével. A Vodafone-osok – mind az előfizetéssel rendelkezők, mind a feltöltőkártyások – a 13670-es szám felhívásával, vagy az „ÁRVÍZ” szó SMS-ben történő elküldésével segíthetik az árvízi védekezést. A hívás után hangbemondás, a szöveges üzenet után egy válasz SMS tájékoztat az adományozás sikerességéről. A hívás és az üzenetküldés költsége egységesen 250 forint, amelyet a mobilszolgáltató a hívásköltség (15 forint + Áfa) levonása után a Vodafone Magyarország Alapítványhoz juttat el.

Néhány perce kaptuk:

Kedves újságíró kolléga!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma kérésének megfelelően segélyvonalunkat csak 2013. június 7-e éjfélig üzemeltetjük, ezt követően a Nemzeti Összefogás Vonalára várja a kormány az árvízkárosultak javára szóló adományokat.

Üdvözlettel, Vodafone Sajtóosztály

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

MyAudio -- NordTelekom: stratégiai megállapodás

pén jún 7 , 2013
  Stratégiai megállapodást kötött a magyar táblagép-összeszerelő és -forgalmazó MyAudio és a NordTelekom telekommunikációs szolgáltató – közölték a vállalkozások az MTI-vel. A megállapodás alapján a tavaly mintegy 70 ezer darab táblagépet és okostelefont értékesítő MyAudio a jövőben a NordTelekom mobilszolgáltatásával felszerelt tableteket forgalmaz majd. A MyAudio termékeket gyártó és forgalmazó […]

És még ez is...