Vodafone: csökkenő roaming tarifák

 

A Vodafone ügyfeleinek július 1-től – az EU egy hónappal ezelőtti döntésével összhangban – olcsóbbá válik a külföldi telefonálás és internetezés. A szolgáltató 1. zónára vonatkozó (EU + Izland, Liechtenstein, Norvégia) tarifái így az alábbiak szerint változnak.

Hívásindítás díja: bruttó 106,8 Ft/perc bruttó 118,6 Ft/perc helyett
Hívásfogadás díja: bruttó 29,4 Ft/perc bruttó 37,2 Ft/perc helyett
SMS-küldés díja: bruttó 33,1 Ft bruttó 37,2 Ft helyett
Mobilinternet díja: bruttó 257,9 Ft/MB (számlázási egység 1KB)

A Vodafone-t választók azonban a fentieknél kedvezőbb roaming-szolgáltatást is használhatnak. Az Európa Napijegy segítségével mindössze bruttó 990 forintért egy napon át a Magyarországon megszokott tarifákon telefonálhatnak és sms-ezhetnek, miközben a hívásfogadás teljesen ingyenes. A Vodafone napi ötven megabájt adatforgalmat is biztosít az új roaming tarifában. Az internetes adatforgalom a Vodafone külföldön is ingyenes „netinfo” szolgáltatásával ellenőrizhető, így senkinek sem kell amiatt nagyon aggódnia, hogy túllépi az aznapra meghatározott keretét. Az Európa Napijegy az EU minden tagállamában, továbbá Svájc mellett a legnépszerűbb nyaralási célpontok, Horvátország és Törökország területén is használható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Balul ütött ki a Huawei dubaji bejelentése

vas júl 1 , 2012
ShareTweetPinShare  A kínai Huawei egy Dubai-ban tartott konferencián jó néhány szemöldök ráncolást váltott ki azzal a bejelentéssel, hogy a cég rendszeresen megfigyeli és elfogja a készülékei által továbbított adatokat. A Huawei kijelentette, hogy az általuk szerényen csak „data mirroring”-nak nevezett eljárást kizárólag káros kódok és más illegális tevékenységek kiszűrésére használják, […]
biztonság

És még ez is...