Vodafone: ADSL helyett fizess elő inkább 4G-re

1

vodafoneHomeNet néven új internetes szolgáltatást indít a Vodafone Magyarországon, elsősorban annak a több mint fél millió háztartásnak, akik olyan helyen élnek, ahol a vezetékes szolgáltatások közül csak az ADSL technológia érhető el. A HomeNet szolgáltatást a Vodafone kétéves hűségidővel havi 5990 forintos áron kínálja e-Packkel. A szolgáltatás a Vodafone által megjelölt internetmegosztó eszköz vásárlásával vehető igénybe, a szolgáltatáshoz biztosított SIM-kártyával. A csomag ára – amennyiben más Vodafone Family szolgáltatás mellé rendelik meg – a Family kedvezménnyel 4990 forintra csökkenthető.

A 4G-s mobilinternet technológiára épülő HomeNet csomag havi 50 GB-os bármikor és további 100 GB mindennap éjfél és reggel 6 óra között felhasználható adatkeretet tartalmaz. A tarifában foglalt adatforgalmi keret felhasználásakor a Vodafone 150/128 Kbit/sec-re lassítja az internet szolgáltatás le- és feltöltési sebességét.

One thought on “Vodafone: ADSL helyett fizess elő inkább 4G-re

  1. 150GB 2 évre 6k-ért LTE 300mbites hálózaton max. 20mbitre.
    Ellenben az korlátlan 12mbites ADSL-net ugyanennyibe kerül.Hát a hülyének is megéri !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Sok szektor már nem működhet internet nélkül

sze márc 23 , 2016
ShareTweetPinShareNoha a felmérések szerint egyre több kisvállalat bízza külső cégekre a hirdetési és a saját maguk népszerűsítésével kapcsolatos feladatokat, még mindig sokan oldják meg házon belül ezeket a napi munkafolyamatok részeként — többek közt ez is kiderült az Invitel megbízásából a BellResearch a közelmúltban elvégzett kutatásából. A kisvállalatok körében végzett […]

És még ez is...