Vodafone: 4G-s internetezés 71 országban

vodafoneA Vodafone Magyarország előfizetői jelenleg már a világ 71 országában tudják használni a helyi 4G hálózatokat. A 4G-t az EU-ban Európa legnagyobb 4G partnerhálózatán(*) vehetik igénybe a Vodafone előfizetői. Az ügyfelek akár a lakossági és üzleti Red EU, vagy az április elsejével bevezetett Red EU+, vagy Go EU és Go+ EU csomagokkal a hazai feltételekkel megegyezően, a hazai percdíjakkal és a hazai adatforgalmi kerettel használhatják a mobiljaikat az EU valamint Norvégia, Izland, Liechtenstein, Svájc és Törökország területén.

Az EU-n kívülre, akár a szomszédos nem EU-tagokhoz, akár Amerikába, Ázsiába, Afrikába látogatók számára kínálja a Vodafone a hamarosan már 64 országban használható Világ Napijegyet, amellyel a társaság ügyfelei napi két-három ezer forintért (Ez havi 60-90 ezer forintos havidíjnak felel meg.  A -szerk- megj.) tudják a hazai feltételekkel megegyezően használni a telefonjaikat, akár a világ legtávolabbi részein is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nemucod meg, ha összefognak a kártevők

csü ápr 21 , 2016
Az ESET számítógépes kártevők toplistáján 2016 márciusában nem csak visszatért, de át is vette a vezetést a JS/TrojanDownloader.Nemucod trójai, a zsarolóvírusok legfőbb terjesztője. Második helyre csúszott vissza az eddigi listavezető Win32/Bundpil féreg, amely meghajtóinkról minden adat törlésére is képes. Érdemes megfigyelni, hogy a különféle kártevők mennyire kezére játszanak a zsarolóprogramoknak, […]
vírus